Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyok ha nem eszem?

Mennyit fogyok ha nem eszem?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,170 cm magas és 75 kg. Maximum 3 hónap alatt szeretnék leadni megközelítőleg 15 kg-ot. Arra gondoltam hogy 3napig nem eszem csak iszom, vizet és teát. Utána megint elkezdek enni de csak minimálisan gyümölcsöt és zöldséget. Mellette reendszeresen csinálnék pár jógagyakorlatot,felülést,lépcsőzést, stb...Ezt egészen addig amíg el nem érem az áhitott testsúlyomat. Aki tudna pár jó és hasznos tanácsot adni kérem írjon! :)
2015. dec. 5. 19:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket, nagyon jól esik hogy ennyien próbálnak rajtam segíteni. Köszönöm! Azért szeretnék ilyen gyorsan lefogyni mert tegnap este is megkaptam a szüleimtől hogy egy dagadtt disznó vagyok...ma mondtam anyának hogy nem látok más megoldást csak az öngyilkosságot, mert már elegem van nem csak abból higy cikiznek azért mert dagadtt vagyok hanem mert rossz ember is. Semmi értékes nincs bennem. Anyum elmondta a nevelőapumnak aki megvert...(hozzám vágott egy bögrét,megütött,megrángatott a csuklómnál fogva és a hajamnál fogva is, utána hozzám vágott egy kötelet hogy még segít is benne.) De nem azért írtam le ezeket hogy sajnáltassam magam hanem hogy tudjátok az okát. Tudom hogy az öngyilkosság nem megoldás, ezért szeretnék MINDEN téren megválltozni... Megfogadom a tanácsaitokat mert tényleg vagyon jók és remélem beválik. :) ;) <3
2015. dec. 6. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!