15 éves lány vagyok,170 cm magas és 75 kg. Maximum 3 hónap alatt szeretnék leadni megközelítőleg 15 kg-ot. Arra gondoltam hogy 3napig nem eszem csak iszom, vizet és teát. Utána megint elkezdek enni de csak minimálisan gyümölcsöt és zöldséget. Mellette reendszeresen csinálnék pár jógagyakorlatot,felülést,lépcsőzést, stb...Ezt egészen addig amíg el nem érem az áhitott testsúlyomat. Aki tudna pár jó és hasznos tanácsot adni kérem írjon! :)
3 hónap alatt 15 kiló? nem sok az egy egész kicsit?
2015. dec. 5. 20:18
2/11 anonim válasza:
Ünnepek alatt tessék a párnád alá dugni a fogyókúrás terveket! Szóval csitt,majszold a csokit te is,boldog Mikulást! :)
2015. dec. 5. 20:41
3/11 anonim válasza:
5 hónap.
Normális étkezés. Nem koplalás. Mindent kell enni, nem csak gyümölcsöt és zöldséget.
Rendszeres intenzív mozgás. Nem jóga, felülés és lépcsőzés. Legalább 1 órás kemény tornázás.
2015. dec. 5. 21:23
4/11 anonim válasza:
Ha nem eszel akkor lelassul az anyagcsered, hosszú tavon hajasabb leszel mint most. 3 hónap alatt hiztal el? Na ugye. Nem is 3 hónap alatt fogsz lefogyni. Szeplassan (5 hónap) le lehet adni. (Napi minimum 1000-1500 kcal, sprtolas.) Szerintem se karácsony elott kezdj fogyozni, inkább ha lement az újév stb.
2015. dec. 5. 21:23
5/11 anonim válasza:
A nem evésnek a fogyás mellett egyéb kísérő tünetei is vannak, amelyek az életet veszélyeztethetik. A vércukor szint drasztikus lecsökkenése spontán izomremegéseket, kábultságot, esetenként eszméletvesztést okoz. A béltartalom minimálisra csökkenése gátolja a bélmozgásokat és erős székrekedést okoz. Ilyen állapotban nem lehet sem tanulni, sem más értékelhető munkát végezni. A megoldás a fizikai aktivitás fokozása: mozgás, sport, amikor a test szövetei a testmozgás által támogatott fokozott vérkeringés mellett a szövetekhez szállítja a szükséges cukor- és oxigén-mennyiséget. A keringés fokozása azt is jelenti, hogy a zsírraktárak keringése is fokozódik, könnyebben ürül ki a raktár.
2015. dec. 5. 21:30
6/11 anonim válasza:
Pont ezzel lehet a leginkább hízni. Nem eszel pár napig, majd bezabálsz a tested meg raktároz és az összes plusz súly megy a seggedre.
Kezdj el normálisan étkezni és mozogni, hosszútávon meglesz az eredménye.
2015. dec. 5. 22:24
7/11 anonim válasza:
#5: Az egészséges test igencsak jól bebiztosítja, hogy a vércukorszint ne essen le nagyon, ahogy az ellenkezőjét is. A cukorbetegeknél ez már nem működik ilyen jól, de alapból simán lehet böjtölni. Persze nem fogyási céllal s nem hónapokig.
Kérdező, egyrészt kicsit gyorsan akarod (amúgy nem lehetetlen, bár túlságosan keményen kéne edzeni hozzá nagy kalóriadeficitben, bizonyára nem minimális izmot is vesztenél, annyira nem lehet fontos a dolog), másrészt elég bután. Miért pont zöldséget és gyümölcsöt ennél, vagyis jobbára szénhidrátot, ha egyszer a testednek fontosabb a fehérje és a zsír (zsírból nem kell sok, de esszenciális tápanyag, a szénhidrát pedig nem, csak tipikusan az az üzemanyagunk)?
2015. dec. 5. 22:27
8/11 anonim válasza:
"Mennyit fogyok ha nem eszem?"
TÍZ TONNÀT NAPONTA!!!!!
Ilyen hüje kérdést! Ja koplalsz utána meg eszel, egy morzsától is hízni fogsz! Egyél mértékkel diétás kajákat(csirke,hal,rizs,zöldség,gyümölcs, sovány tejtermékek) és mozogj mellette sokat!
Azt hogy 'mértékkel' arra értem hogy ne falj fel belőlük 10 kilót,tekintsünk egy adagnak EZEKBÓL 100 grammot.
A legjobb kalóriaégető mozgásformák:
-ūszás
-futás
-bicikli
2015. dec. 5. 22:28
9/11 M@teee válasza:
"Leesik a vércukrod oszt meghalsz a g***be."
Kis Miklós
2015. dec. 5. 23:10
10/11 anonim válasza:
Szia állítsd be a célodat a kalóriabázis.hun és többet is ehetsz akkor , én 1000kcalos kerettel 4 hónap alatt 20kgot fogytam és eleve egy tizessel kevesebb voltam nállad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!