Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha hónapokon keresztül csak...

Ha hónapokon keresztül csak gránátalmát eszem fogyok?

Figyelt kérdés
Muszáj lefogynom nagyon rossz érzés látni azt a rengeteg vékony lányt én meg ilyen dagadt vagyok... Kérlek ne írjatok olyanokat hogy ne csináld ez nem jó tönkreteszed magad stb... Bármire képes vagyok hogy lefogyjak. Írjatok akármit csak legyen hatásos. Napokon keresztül hánytattam is magam úgy hogy nyugodtan írjatok bármit tényleg BÁRMIT csak fogyjak le..Am 167cm vagyok és 55kg es leccisegitsetek irjatok sokan
2015. jún. 6. 21:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
167 cm-hez 55 kg egyáltalán nem sok. Tegyél fel képet arc nélkül, mert nem hiszem el, hogy olyan dagadt lennél. Amúgy lehet, hogy fogynál, de hiánybetegségeid lennének, mert egyoldalúan táplálkozol.
2015. jún. 6. 21:24
 2/17 anonim ***** válasza:
A szüleid ezalatt hol vannak? Ha komoly és nemcsak szórakozol, akkor pszichológust neked, de azonnal! Egyébként nem tudsz hónapokon keresztül gránátalmát enni, mert halottak semmit nem tudnak enni, nemhogy gránátalmát.
2015. jún. 6. 21:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha Bármire képes vagy akkor egyél naponta 3-5x keveset, sült/grillezett/főtt/sült sovány húsok zöldségek, gyümölcsök, magvak

Kezdj el sportolni

Sok sikert

2015. jún. 6. 21:48
 4/17 anonim válasza:

alapvetően muszáj bevinned megfelelő mennyiségő fehérjét, szánhidártot, zsírt, vitaminokat rostot. Azt javaslom, hogy egyél naponta többször (5-6), hogy gyorsabb legyen az anyagcseréd.

Reggelire egyél tojást, tízóraira, uzsonnára gyömölcsöt, ebédre, vacsorára natúr, sült csirkemellet salátával (bármilyen nyers zöldség mehet), ha ez nagyon kevés, akkor ebédhez némi barnarizst, édesburgonyát is fogyaszthatsz. Fontos, hogy sportolj (futás, súlyzós edzés, aerobic), mozgás után egy-két szelet pufirizst is nyugodtan egyél. igyál legalább 3 liter folyadékot (cukormentes) naponta.

ezek figyelembevételével egészségesen lehet fogyni, nem egyféle gyümölcs kizárólagos fogyasztásával. a hányást is el kell felejteni, mert a gyomorsav szétmarja a nyelőcsöved és a fogaknak sem tesz jót (egyéb hatásokról nem is beszélve)

2015. jún. 6. 21:51
 5/17 A kérdező kommentje:
Képet bocsi nem tudok rakni:( azert akarok igy enni mert modell szeretnek lenni.mondjak ismerosok hogy szep vagyok meg elmehetnék es annyira dagadt sem vagyok de hogy felvegyenek egy modellugynoksegbe sokkal kevesebbnek kene lennem. a baj a combom.mert ha napokig keveset eszem a hasam lemegy de a combom hajas.erre tudtok megoldast?es amugymeg...mennyit fogynek a granatalmatol?
2015. jún. 6. 22:17
 6/17 anonim válasza:
modell a 167 centiddel? kizárt, felejtsd el oda minimum a 175 kell cipő nélkül :)
2015. jún. 6. 22:43
 7/17 anonim ***** válasza:

először inkább járj el kondi terembe,kicsit izmosodj és aztán szálkásíts ,mert ha így ebben az állapotban fogysz le akkor semmi alakod nem lesz

a modell csajokon is van izom,azért néznek ki jol

2015. jún. 6. 23:00
 8/17 anonim ***** válasza:

Miért pont gránátalma? Ha már koplalsz, szerinted pont cukor kell a szervezetednek? Elárulom, hogy arra semmi szüksége, aminosavakra viszont nagyon, s azt nem tudja felhalmozni, mint az ásványi anyagokat és a zsírban oldódó vitaminokat, s vitamint még tudsz szenni, de a fehérjéhez enni is kell.

Elég szomorú, hogy modellügynökségek egészségtelen szintet várnak el, de ez a Te dolgod.

Viszont pocsékul fogsz kinézni, ha keményen koplalsz, jóformán minden tápanyagtól megfosztva magad. Rövidtávon csak ez, hosszútávon megbetegszel, de mivel pont jó a súlyod s nem fogynál sokáig, inkább csak rosszul fogod magad érezni s ez látszani fog rajtad. Nem hiszem, hogy ezt akarod.

2015. jún. 6. 23:13
 9/17 A kérdező kommentje:
Öhmm.Lehetnék modell mivel csak 12 éves vagyok.És sztem 12évesen a 167 cm az azért magas:) Csak fogynom kéne..Kösz a válaszokat
2015. jún. 7. 00:46
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha csak gránátalmát eszel, nem fogsz magasabbra nőni, az biztos. Mivel egyáltalán nem vagy túlsúlyos, én inkább a sportolást ajánlanám neked normális étrend mellett. A sporttól formásabb is leszel (ami kell a modelleknek) és kalóriát is égetsz vele.
2015. jún. 7. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!