Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha hónapokon keresztül csak...

Ha hónapokon keresztül csak gránátalmát eszem fogyok?

Figyelt kérdés
Muszáj lefogynom nagyon rossz érzés látni azt a rengeteg vékony lányt én meg ilyen dagadt vagyok... Kérlek ne írjatok olyanokat hogy ne csináld ez nem jó tönkreteszed magad stb... Bármire képes vagyok hogy lefogyjak. Írjatok akármit csak legyen hatásos. Napokon keresztül hánytattam is magam úgy hogy nyugodtan írjatok bármit tényleg BÁRMIT csak fogyjak le..Am 167cm vagyok és 55kg es leccisegitsetek irjatok sokan
2015. jún. 6. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Bármire képes vagy? No ez igen, akkor miért akarsz hónapokon át cukrot enni? Ezt minden duci ember megteszi, sokra megy vele :D

Próbáld meg, igazából ha kalóriadeficited lesz, lehet hogy bejön. Vannak gyümölcsevő vegák, akik szépen éldegélnek. Semmi garanciád nincs rá, hogy egy ilyen egysíkú étrend mellett hónapok távlatában nem leszel nagyon csúf kis csoffadt, beteg kinézetű.

De persze én sem írhatom, hogy 100% meg fog viselni, elvégre antioxidáns-power! :)

A hánytatással is kur . va sokra mentél, ugye? :)

Ettől vagy keményebb mint mások? Az a durva, hogy általában a célok eléréséhez nem pár nap eszement elszántság kell, hanem hónapokon, éveken át történő szenvtelen kitartás, céltudatosság. Mondjuk emelkedj túl a baromságodon, és most hónapokig egyél normálisan, zöldségeket, húst, tej- és gluténmentesen, mondjuk 1500-1200 kcal közötti mennyiségben. Keményebb lesz mint simán 1 gyümölcsön sorvadozni, viszont ha edzel mellette akkor idővel nagyon szép eredménye lehet, ha nem qrod el valamivel.

2015. jún. 7. 06:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne akarjátok már erőnek erejével lefogyasztani, mikor így is sovány. A BMI-je 19,7, és 20 a normálist megközelítő legalső határ. Simán lehetnél 60 kiló normális testalkattal. Ha tovább fogysz, nem a kifutón vagy hogy hívják azt, hanem a kórházban fogod tengetni napjaidat.
2015. jún. 7. 11:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogsz már nőni, ha szarul kajálsz, meg ugye a genetikai is benne van, lehet, hogy két év múlva eléred a végleges magasságod, vagy már el is érted.

Koplalva azonnal leáll a növekedés.

2015. jún. 7. 13:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy ilyen étrenddel búcsút mondhatsz a szépségnek, csúnya lesz a bőröd, hullani fog a hajad, beesett lesz az arcod stb.
2015. jún. 7. 13:35
 15/17 A kérdező kommentje:
És akkor mit egyek? Mert olvastam hogy a modellek párolt zöldségeket esznek meg ilyenek.Egyek azt?Ha naponta többször eszem meg néha húst hozzá az jó?
2015. jún. 9. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Zöldség, hús, zsír. Mit ennél?

Ehetsz gránátalmát is.

2015. jún. 9. 14:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Nyilván azt egyél, amire szüksége van a testednek. Fehérje, zsír... A zöldség is teljesen jó cucc, az is tartalmaz tápanyagokat, s valamiből úgyis kell glükóz is, teljesen jónak tűnik rá a térfogatos, kellemes, tápanyagokat tartalmazó zöldség.

De ne koplalj.

2015. jún. 9. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!