Hogyan adhatom le a pocakomat?
Figyelt kérdés
Én egy elég vékony lány vagyok, 50 kiló körül van a súlyom, de az a problémám, hogy nem lapos a hasam mint minden normális ilyen súlyú lánynak, hanem a köldököm körül elég nagy pocakom van. Néha tükörbe nézek, és mintha egy kismamát látnék. Tudom, hogy nem vagyok kövér, csak a pocakommal van bajom. Nem nőgyógyászati probléma, mert alaposan kivizsgáltattam magam. Az étkezésemmel van egy kis probléma, mert általában nincs időm normálisan enni, ezért vagy valamilyen péksütit eszek, vagy pizzát, vagy egyéb gyorsan megehető szénhidrátot. A másik dolog, hogy IMÁDOM a csokit és szerintem túl sokat is eszek belőle. Egyszerűen nem bírom abbahagyni. Valakinek esetleg volt ilyen jellegű problémája? Mit kellene tennem, hogy lapos legyen a hasam?2015. dec. 4. 16:11
1/7 anonim válasza:
Nálam is ez van :D
Nekem is a csoki es a gyors kaja a gyengém, de en rengeteget mozgok mellette es igy le megy a felesleg ;)
Járj el futni az sokat segit:D akar kocogni
2/7 anonim válasza:
Igyál, citromos vizet, attól kisebb lesz a hasad. De ne igyál sokat mert ki marja a gyomorfalad. Elég hetente 1x 2x :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) a citromos vizet hogy kell elkészíteni?
2015. dec. 30. 21:29
5/7 A kérdező kommentje:
de úgy értem milyen arányban?
2016. jan. 3. 16:27
6/7 anonim válasza:
Egy pohár vízbe citromlevet keversz cukor nélkül!
7/7 anonim válasza:
Egy pohár vízbe citromlevet keversz cukor nélkül! (egy pohár víz+3 evőkanál cirtomlé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!