Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adhatom le a teljes...

Hogyan adhatom le a teljes súlyfeleslegemet nyárra? 14/L

Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves vagyok jelenleg 58 kg és 168 cm . Sikerült úgy 22 kg-tól megszabadulni ( 75 kg -22 kg = 53 kg ) , de aztán jöttek az ünnepek és szépen kezdtek vissza jönni rám a kilók. Sajnos nem jó módszerrel fogytam ( hashajtó tea = mályvatea .. illetve egyéb fogyasztó készítmények is besegítettek na meg azért volt benne munka is mert rengeteget mozogtam mellette . Ha valaki tudna nekem egy jó egészséges esetleg anyagcsere pörgető diétát ... vagy módszert ( mert szörnyen lelassult az anyagcserém ) azt megköszönném ..:)
2014. ápr. 23. 15:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Gratulálok a 22 kilós fogyáshoz!

Viszont, a módja miatt szégyelld magad!

14 éves vagy.

A hormonrendszered épp most kezd el belőled nőt csinálni. ( külsőre kinézhetsz 20nak is már, belül a tested még marhára nem az )

A hormonoknak kell egy minimális zsír.

A magasságodhoz az 58 kiló bőven nem sok. 67-8-ig benne van az egészséges kategóriában. Ez 10 kilóval több, mint a jelenlegi súlyod!

Ne sanyargasd magad ilyen fiatalon, nem szabad! Kívülről lehet, már nőnek látszol, ám a belső szerveid jó része még alakul (nemi szervek pl).

Ha ilyen fiatalon ilyen drasztikus "fogyókúrákat" csinálsz, rövid távon, lehet szebbnek érzed magad- viszont lehet, hogy 10-15 év múlva, amikor mondjuk, gyermeket szeretnél már, problémáid lesznek ezek miatt. Az emberi test nem játék :)

Ha formátlan vagy, mozogj továbbra is, de a hashajtózást felejtsd el. :)

2014. ápr. 23. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!