Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hasról hogyan adhatom le a...

Hasról hogyan adhatom le a súlyfeleslegemet?

Figyelt kérdés
Olyan 2-3 kg felesleg van a hasamon. Hogyan,vagy milyen gyakorlatokkal adhatom le könnyedén? A kajával nem hiszem, hogy spórolni fogok, de nem eszek azért olyan zsírosakat :P 59kg vagyok és 165 cm, csak a hasamon nagyon zavar a felesleg.És mennyi idő alatt tudnám leadni?
2009. júl. 19. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Fuss heti 4x lassú tempóban min. 35-40 percig. Ha még nem futottál, kezdd 10 perccel, majd emeld. A lényeg, hoyg folyamatosan fuss ne állj meg. Ha szúr eleinte az oldalad, akkor inkább lassíts le jobban.

Idővel menni fog simán 5 km is.

ez jó zsírégető, ezzel nekem is lement.

Plusz mellette heti 3x hasizmozhatsz kicsit.

2009. júl. 19. 22:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. júl. 19. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Futással nekem is lement, + utána ha még volt hozzá erőm csináltam "pár" felülést. Sok sikert!
2009. júl. 22. 07:32
 4/6 anonim ***** válasza:
ja és még valami (az előző vagyok), ugyanolyan alkati adottságaim vannak mint neked: 165 cm, 58kg.
2009. júl. 22. 07:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Na azért tegyük hozzá nem mindegy mit eszel. Mert futhatsz akármennyit, ha sok szénhidrátot viszel be ugyanott vagy. Sztem délután már hanyagold az édességet meg társait.

Én is hasról, csipőből szeretnék fogyni, 2 hete minden nap futok 45-50 percet, de még semmi változást nem tapasztaltam.Nem megy varázsütésre sajnos.

Ja és hasprést csinálj futás után, sokszor ismételd.

2009. júl. 22. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:
előző vok plusz annyi h 169 cm és 54 kiló vok. 50 szeretnék lenni.
2009. júl. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!