Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 9honapja semmi cukrosat nem...

9honapja semmi cukrosat nem ettem, ma egy kinder buenot es szedules jott ram?

Figyelt kérdés
lehet az miatt a szedules mert regota nem ettem cukros dolgot, es ma joizuen megettem egy kinder buenot?
2015. dec. 4. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon felvitte a vércukor-szintedet, ha tényleg ennyi ideje nem ettél édességet simán előfordulhat.
2015. dec. 4. 13:39
 2/5 A kérdező kommentje:
egy kisfiu a buszon megosztotta velem a mikulascsomagjat a buszon es ott helybe megkellett ennem a kinderbuenot hat nem akartam csalodast okozni neki..de en annyira rosszul lettem egy ido utan..
2015. dec. 4. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:

El lehet szokni a dolgoktól, glutén, laktóz, cukor...

Alapfokon is gond lehet a hirtelen cukor (ha simán csak szénhidrátszegény étrendre vált az ember, vagy csak ügyel, hogy lassú szénhidrátokat egyen), de messze az a legrosszabb, ha alig eszel szénhidrátot, majd erre eszel gyors szénhidrátot... Hosszú ideig tartó hasfájás is simán lehetséges, nem nagy mennyiségtől is. De ez már a fiziológiai inzulinrezisztencia témaköre, ahhoz már ketogén diétázni kell s akkor sem lesz rosszul mindenki mindig a cukorevéstől. Csak esélyes.

2015. dec. 4. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem pusztán pszichológiai tünet volt.

Mivel régóta nem ettél cukrot és most igen, ezért féltél hogy mi történik és egy bármiféle, egyébként nem tudatosuló ingert kiragadtál és betudtad a cukor hatásának. (Egyébként cukor szinte mindenben van, természetes, vagy feldolgozott formában, nem csak az édességben, hanem a gyümölcsökben, péktermékekben)

Ha ez rövid időn belül történt, akkor mivel még felszívódni sem volt ideje, ezért kétlem, hogy az okozhatta volna (kb 1 óra a felszívódási ideje)

2015. dec. 4. 15:24
 5/5 A kérdező kommentje:
en mar 9honapja csak huson élek arolt zoldsegekkel, korbe korbe ugyanaz, cs mas izesitessel es elkeszitesi moddal, se gyumolcs se tésztafélék..lehet megorult a szervezetem a cukornak, ahhh mindegy cs megijedtem na h ettol lehet a szedules.
2015. dec. 4. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!