Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hét múlva találkozom egy...

Egy hét múlva találkozom egy sráccal, addig ha csak gyümölcsöt eszek meg elmegyek kondizni vagy 4szer, leadhatok egy kis hájat, amit nemrég szedtem fel?

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 10:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Izmot tuti vesztesz így. Most komolyan, miért akarnak egyesek cukorral fogyni és izmot veszteni (OK, hogy nem sokat, de azért napi valahány dekát)? Nem értem.

Gyümölccsel biztos van, akinek viszonylag OK, a test szempontjából is jobb, mint a semmi (legalább nem kell izmot bontani glükózzá), én éhes lennék tőle, akkor inkább a semmi. Bár még inkább a zsírböjt, az poénos. De kinek mi tetszik. Nekem egyik sem, mert mindben izombontás történik s a heppem, hogy vigyázzak az izmaimra s ne sokkoljam a testem azzal, hogy nem adom meg neki az esszenciális tápanyagokat, nem kényszerből, csak mert jön egy fiú, akinek ugyan mindegy, de én megszállott vagyok. A testem egészsége, harmóniája, lehetőleg stresszmentes állapota kicsit azért fontosabb. (De tudom, hogy egy hét böjtölés sem olyan vészes, csak azt nem fogyási céllal csinálja az ember, én pedig sehogy.)

A mozgás jó ötlet, bár 4 alkalom picit sok, illetve attól függ, mit csinálsz (plusz segíti az izombontást fehérjebevitel nélkül, hisz a fehérjeigény megnő. vagy lehet, hogynem segíti, csak nem fogja kijavítani a mikrosérüléseket, vagy megteszi, csak máshonnan bont el hozzá izmot. egy hozzáértő megmondhatná, mi lesz, de a lényeg úgyis az, hogy butaság fehérjeigényt növelni, ha nincs fehérjebevitel s már élből bomlanak az izmok, mert anélkül valószínűleg igen rosszul lennél. nem tudom, mi történik, ha felborul a nitrogénegyensúly s minden fehérjét igénylő testi folyamat akadályoztatva van, de tuti nem finom.)

Ehetsz keveset, akár igen keveset is ily rövid ideig, de kiegyensúlyozottabban. Fehérje és zsír legyen közte, mert azok esszenciálisak, de főleg fehérje legyen. Szénhidrát sem árt, nem mindenki bírja jól a hirtelen szénhidrátmegvonást, főleg edzés mellett. Persze koncentrálj a téged laktató ételekre, bármik is azok.

Az ásványi anyagok, vitaminok miatt az 1 hét rövidsége nem aggódnék, de valami kiegészítőt azért szedhetsz, könnyen lehet, hogy úgy jobban érzed magad s az amúgyis nehéz helyzetben levő, koplaló testednek is jobb valamivel úgy.

2015. dec. 4. 14:18
 12/16 anonim ***** válasza:

"challenge excepted"

sírok

2015. dec. 4. 15:12
 13/16 A kérdező kommentje:

köszi szépen a normális válaszokat :) mindent hasznossága szerint értékeltem :D

hehe örülök, hogy ennyire örültök, hogy elírtam valamit, gondolom ez az egyetlen örömötök a gyakorikérdéseken kötözködő kis életetekben :D

2015. dec. 4. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Abban biztos lehetsz..itt hiperszuper gyorsírók, otthon meg igénytelen malacok ;)
2015. dec. 5. 04:00
 15/16 A kérdező kommentje:
egy CSOMÓÓÓT leadtam muhahhaaaa :D S-EGGFEJEK :D
2015. dec. 13. 20:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó duma
2015. dec. 13. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!