Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futással mennyi idő kb. míg...

Futással mennyi idő kb. míg lemegy a derekamról az a plussz másfél-két kilós úszógumi?

Figyelt kérdés
Júliusra szeretném kb. leadni, nagyjából heti egyszeri aerobikkal megtoldva(többször sajnos nincs alkalmam rá) Hányszor mennyek egy héten futni és mennyi időre, hogy ez addira ez lemennyen? Még új vagyok ezen a terepen (most szedtem fel sajnos, eddig nem volt) de le szeretném adni! Segítsetek kérlek! Mit csináljak még ezek mellett?
2010. márc. 21. 21:24
 1/7 anonim válasza:
100%

Annyit tudok segíteni, hogy futásnál az első 45 percben a napi kalóriákat égeted el, utánna már a zsír jön.

Ajánlok még egy kis zsírégető tablettát.

2010. márc. 21. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én januárban kezdtem el futni nem nagy távokat, 2-2.5 km-t, de ezt így tartani próbálom. Én ha tehetem heti 2-3x megyek bár most majd jön a bicikli szezon és hát azaz én nagy szerelmem. Egyébként én szerintem 1-2 hónap alatt le tudod adni ezt az 1-1.5 kilót, végülis ha kiszámolod az durván 6-8 edzés annyi szerintem kell mivel először még csak átrendeződnek az izmaid és elkezdessz szálkásodni, és majd csak utána fogod észrevenni, hogy könnyebb vagy. De nagyon kemény meló, én pl egyszer 2 hónap alatt adtam le 12 kilót -nyáriszünet- biciklizéssel (mondjuk ez napi 12 km-t jelentett). De fontos a fokozatosság is. Ne akarj röktön nagy km-eket futni, kezdetben kevesebbet aztán a következő alkalommal kicsit többet (és lényeg az, hogy mindig egy kicsit többet, mint amennyi épp jólesne, mert ha úgyérzed, hogy oké most ez jól esett akkor az jelenti azt, hogy ennyire vagy most képes, meg azt is, hogy akkor még nem is erőltetted meg magad, még nem izzadsz). Mindig azt kell figyelni mikor kezdessz el izzadni mert onnantól jó a dolog, onnantól kezdődik a tényleges értelme a mozgásnak. Eleinte ez elég hamar bekövetkezik de ilyenkor nem szabad feladni -a legtöbb emberrel ez a gond, és nem tartanak ki addig amíg élvezhetővé válik a dolog, pedig akkor az igazi:-), amikor már nem izzadsz és szimplán jól esik-. Én azért kezdtem el bicózni, hogy leadjak "pár" kilót(de ezt már írtam:P), és egy idő után elkezdtem élvezni és észre sem veszi az ember de igénye van rá (ez volt 3 éve, azóta tartom a súlyom, illetve 1-2 kilós ingázások vannak de az még belefér). Még futáson kívül tudnám ajánlani a felüléseket...tudom kicsit ijesztően hangozhat..legalábbis nekem ez volt maga a rémálmom kezdetekben...de mint ahogy mindenbe ebbe is belejön az ember. Először úgy kb 50-et tudtam megcsinálni:D Aztán mondjuk 1 hét múlva már 70-et, innen jutottam el odáig, hogy ma már 400-at csinálok naponta. Egyébként minden ilyen elkezdett dolog kitartás kérdése. Ez eleje nagyon nagy szívás de utána észre sem veszed és mennek le a kilók. Persze ez egy hosszú folyamat.

Remélem tudtam azért valamit segíteni:D

2010. márc. 21. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
1. válaszoló ez így nem teljesen igaz amit írtál, mert a napi bevitt kalória nem csak a futás alatt fog felhasználódni, meg egyébként futás kezdetekor a szervezet kb 20-25 percig a vércukorból fedezi az energiát, utána kezdi el a zsírt felhasználni
2010. márc. 21. 21:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, főleg a másodiknak:D Sokat segítettek. Ki fogom próbálni a felüléseket is, remélem lesz elég erőm kivárni míg hat és míg meg nem szokom:)

Egyébként kedves második megmondanád hogy fiú vagy e vagy lány és hogy hány éves? :p Csak a viszonyítás kedvéért:)

2010. márc. 21. 22:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintetek étkezésnél milyen szabályokat kellene betartsak? Melyek azok az ételek amelyeket nem ajánlatos ennem, pl. este 6 után?
2010. márc. 21. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, végülis nem titok:-)18 éves vagyok és lány:D
2010. márc. 22. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Az étkezésről nem tudok neked ilyen hosszan írni, mint az előzőekben:D Nekem valahogy sosem sikerült betartanom az ilyen fogadalmakat...szerintem ha megvan ez a napi 3-4-szeri étkezésed és mellette nem csokit eszel ha még éhes vagy, hanem almát akkor elég csak ennyire odafigyelni vagy nem tudom..nálam ez így működik...:D
2010. márc. 22. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!