Mit csináljak, hogy a hasamról eltünjön a lógó bőr. és a derekamról a kapaszkodó?
A legkézenfekvőbb megoldás: hízzál 20 kg-ot :)
Egyébként csak a plasztika marad, szerintem is..

Sziasztok!
Kedves Győzikéhez hasonlító! Mit csinálnál akkor, ha a babád 5kg lenne és a körülötte lévő víz iszonyat mennyiségű???? Ez pl nem a táplálkozástól függ! És Te nem tudsz mit tenni vele, mert ez a terhesség egyik velejárója lehet. Nos én így jártam...nekem emiatt nyúlt ki a bőröm.
Az edzés nekem szóba se jöhet, mert sérvem van, nagyon rossz helyen, és a doki megtiltotta. A saját gyermekeimet nem vehetem fel!
Szóval a tekercselés a legjobb megoldás (legalábbis számomra). Vegyél magadnak otthonra tekercselő fóliát, és hot gélt (izzasztó zselét) amivel bekened a bőrödet!
Ha Te nem is tudod betekerni, szerintem a párod szívesen bevállalja.
Olcsóbb,mint eljárni tekercselésre, de ugyanolyan hatásos tud lenni, főleg a forró nyári napokon!
Sok aukciós oldalon jóárban lehet kapni!
Sok sikert!
És még valami! Ha netán plasztikai sebészhez fordulsz, vedd figyelembe, hogy nagyon nagy a kockázata, és teljesen vágnak a has alatt, hatalmas vágás! És utána hónapokig a kicsit sem tudod felvenni!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!