Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy a hasamról...

Mit csináljak, hogy a hasamról eltünjön a lógó bőr. és a derekamról a kapaszkodó?

Figyelt kérdés
terhesen híztam 20kg-t és akár hogy is de a bőröm ki van nyúlva!mit tegyek?
2010. júl. 26. 21:46
 1/8 anonim válasza:
Plasztikai sebész?
2010. júl. 26. 21:56
 2/8 anonim válasza:

A legkézenfekvőbb megoldás: hízzál 20 kg-ot :)

Egyébként csak a plasztika marad, szerintem is..

2010. júl. 26. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ésszel kellett volna táplálkozni, nem győzike módjára, aki mellesleg most is úgy néz ki mint egy darab sz*r.
2010. júl. 26. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Pont most válaszoltam egy hasonló kérdésre, ide is ugyanazt tudom írni, edzés (ebben izomtömegnövelő és szálkásító is benne van), L-carnitine, hasra neoprene öv edzés mellé. Nekem 1 év alatt ezekkel szépen változott, de még sok van hátra. Még a tekercselést ajánlom, anyagi okokból ritkán voltam, de szemmel láthatóan segített 1-1 alkalom után is.
2010. júl. 26. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne hasonlíts már egy Nőt, aki most szült, egy olyan valakihez, mint győzike..
2010. júl. 26. 22:26
 6/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Kedves Győzikéhez hasonlító! Mit csinálnál akkor, ha a babád 5kg lenne és a körülötte lévő víz iszonyat mennyiségű???? Ez pl nem a táplálkozástól függ! És Te nem tudsz mit tenni vele, mert ez a terhesség egyik velejárója lehet. Nos én így jártam...nekem emiatt nyúlt ki a bőröm.

Az edzés nekem szóba se jöhet, mert sérvem van, nagyon rossz helyen, és a doki megtiltotta. A saját gyermekeimet nem vehetem fel!

Szóval a tekercselés a legjobb megoldás (legalábbis számomra). Vegyél magadnak otthonra tekercselő fóliát, és hot gélt (izzasztó zselét) amivel bekened a bőrödet!

Ha Te nem is tudod betekerni, szerintem a párod szívesen bevállalja.

Olcsóbb,mint eljárni tekercselésre, de ugyanolyan hatásos tud lenni, főleg a forró nyári napokon!

Sok aukciós oldalon jóárban lehet kapni!

Sok sikert!

És még valami! Ha netán plasztikai sebészhez fordulsz, vedd figyelembe, hogy nagyon nagy a kockázata, és teljesen vágnak a has alatt, hatalmas vágás! És utána hónapokig a kicsit sem tudod felvenni!

2010. júl. 26. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves szülő asszony! Tornázás, normális diéta. Sérv mellett is lehet edzeni bizonyos dolgokat. Én is bálna méretű voltam de aztán ésszel adtam le a fölösleget, meg sportoltam is. Nekem nem 5 kg volt a hasamon, hanem legalább 20.
2010. júl. 26. 23:07
 8/8 A kérdező kommentje:
aki bunkózni akar az lépjen ki az ilyen oldalakról
2010. júl. 31. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!