168 cm 70 kg?
Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 19:45
2/10 A kérdező kommentje:
21 éves nő vagyok
2015. dec. 1. 19:51
4/10 anonim 

válasza:

Nem rossz, de nem tökéletes. 60 körül lenne ideális.
5/10 anonim válasza:
Nem vészes, de telt lehetsz. Én 158cmhez vagyok 55kg.
6/10 anonim 

válasza:

Szerintem sem túl durva. Attól is függ milyen az alkatod. Én is a nehéz vagyok a magasságomhoz képest, de senki se tudja, hogy hány kiló vagyok igazából, mindenki kevesebbnek hisz. :)
7/10 anonim 

válasza:

Sok, hacsak nem vagy nagyon izmos. De ha jól oszlik el, az egyrészt remekül is kinézhet, másrészt az nem a rossz fajta hasi hízás, a szervek elzsírosodásával, ami egészségtelenebb. Legalábbis ezt olvastam.
De Te látod magad és a méreteidet.
Én 163/63-mal 85 centis derékbőséggel rendelkezem, ami rohadt sok, óriási hájpárnák vannak a hasamon. Mivel én hasról fogyok legutoljára. A páromon 2 kiló plusz is durván meglátszik, úszógumi képében. Másokon szépen eloszlik és kész.
9/10 anonim 

válasza:

ki a szart érdekel, hogy hány kg vagy? ami számít, hogy mennyi a testzsírszázalékod és az izomtömeged...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!