Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Coca cola zeró és light?

Coca cola zeró és light?

Figyelt kérdés
Folyton azt mondják, hogy ne a lightot igyam hanem a zérót. Nem értem, mi a különbség. Itt van előttem egy light kóla és semmi nincs benne (cukor, zsír, ch).
2015. nov. 30. 21:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
68%
A rendszeres kólafogyasztók között 30%-kal gyakoribbak a csonttörések, s hamarabb lesz csontritkulásuk, mint a többieknek. Ezért a foszforsav felelős.
2015. dec. 1. 14:13
 22/24 anonim ***** válasza:
56%
én vagyok a ballábbal kelős - azért rágtam be, mert egy, egyébként okos ismerősöm a szemem láttára tette tönkre magát a lighttal - 100 kiló fölé ment és rettenetesen nézett ki, de váltig állította, ettől annyira friss és éber. Tök beteg lett a lightozástól. Itt mindenki elmondta már, nem jó, te pedig te jobb lábbal kelő kérdező, halál nyugalomban kijelented: "szerintem nem árt. " Szerintem mind árt. Igyál inkább egy teát, vagy egy üres kávét,szerintem. Na, megyek jobb lábbal az ágy felé, elég volt mára.
2015. dec. 1. 22:28
 23/24 A kérdező kommentje:
Gondolom az ismerősöd nem heti 1x ivott :) És elkell hogy mondjam, az én súlyom nem felfelé megy, hanem lefelé, tehát nincs probléma.
2015. dec. 2. 06:58
 24/24 lencsefőzelék ***** válasza:
91%
Attól, hogy a súlyod lefelé megy, kérdező, a mesterséges édesítőszerek nem lesznek egészségesek. Lehet, hogy nem mindenki hízik tőle, lehet, hogy 22-es ismerőse mástól (is) hízott meg, de attól még ezek mérgek. Konkrétan, a szó szoros értelmében: gyilkos szerek. Nem azonnal ölnek, ahogy a cukor sem, de ha sokat és rendszeresen fogyasztasz belőle, kicsinálod magad. Gyorsabban, mintha cukrosat innál. A zéróban három mesterséges édesítőszer van (melyek külön-külön is rendkívül károsak): aszpartám, aceszulfám-K és nátrium-ciklamát, a light-ban talán csak kettő. 21-esnek is igaza van: a kóla kivonja a csontból a kalciumot, tehát nagyobb eséllyel lesz csonttörésed egy balesetnél, mint egy egészséges életmódot folytatónak.
2015. dec. 3. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!