Coca cola zeró és light?
Figyelt kérdés
Folyton azt mondják, hogy ne a lightot igyam hanem a zérót. Nem értem, mi a különbség. Itt van előttem egy light kóla és semmi nincs benne (cukor, zsír, ch).2015. nov. 30. 21:05
12/24 anonim válasza:
nah, a fruktóz -glökózszörpöt kihagytátok..a legaljbáb összetevőt.
13/24 A kérdező kommentje:
Én nemhinném hogy káros lenne. Eddig energiaital függő voltam, napi 2-3 dobozzal megittam naponta. Ehhez képest nudli a heti 2 liter light kóla :D
2015. dec. 1. 07:00
14/24 anonim válasza:
Akkor, ha te jobban tudod,, meg hiszed, hogy nem árt, miért kérdezel minket, butákat? Mi meg azt hisszük, hogy rohadtul káros és HÍZLAL az édesítőszer. De azt csinálsz, amit akarsz.
15/24 A kérdező kommentje:
Mivan utolsó, ballábbal keltél fel? Mi eddig barátilag beszélgettünk ha nem tűnt volna fel...
2015. dec. 1. 09:22
16/24 anonim válasza:
Szerintem a zeronak jobb íze van, én jobban szeretem. Egyébként szinte mindennap iszom zero colát, mégis lefogytam és tartom a súlyom, már jó ideje. :)
17/24 anonim válasza:
Az édesítő nem hízlal, ez csak mítosz.
Igyad nyugodtan, néha kell egy kis "édesség".
18/24 anonim válasza:
IGyál sok kólát, egyél sok tortát, igyál sok energiaitalt. Nem lesz bajod.
19/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, te meg szedj nyugtatót :)
2015. dec. 1. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!