Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék leszokni az...

Hogy tudnék leszokni az édességevésről?

Figyelt kérdés
Tulajonképpen nem fogyókúrázom,nincs rá szükségem igazán, csak szerintem nagyon sok édességet (csokit, sütit) eszek, szinte már függőség ez, mert ha 1-2 nap kimarad, akkor nagyon kívánom. A fogaim szépek, gyakran mosok fogat, így annak nem árt, nem vagyok hízásra hajlamos, így az alakomat sem féltem, de nem tesz jót, ezért szeretnék leszokni, csak hogy tudnám ezt abbahagyni?
2010. márc. 20. 19:51
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A végéről hiányzik a hivatkozás:) [link]

Érted is amit írsz?:)

2010. márc. 21. 19:34
 22/27 A kérdező kommentje:

Lépj már túl a porok reklámozásán, jó? HA neked ez jó, akkor igyál belőle sokat, de ne itt népszerűsítsd.

Ha más valakinek van HASZNOS tanácsa, akkor azt előre is köszönöm!

2010. márc. 21. 19:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Én mostanában arra szoktam rá, hogy almát összedarabolva héjastól 5 percig mikrózom és utána fahéjjal eszem. Elég jól eltelít, és így, hogy kivonódik a nedvesség belőle, édesebb, a fogamat sem vássa szét. Én is nagyon édesszájú vagyok, de ez bevállt, plusz az sem rossz, ha fogat mosunk vagy rágózunk. Sajnos nekem is az volt a hiba, hogy szeretek sütni, és a végén mindig én ettem meg a tepsi sütit. Mostanában inkább sósat sütök, vagy teljes kiőrlésű dolgokat, azon élem ki magamat és különböző szendvicskrémek, saláták készítésén.
2010. márc. 22. 08:39
 24/27 Krisz85 ***** válasza:
Edzőként szerintem értem, nem reklámozom, hanem az olyanoknak mint TE, próbálom megértetni hogy mit kéne, én szóltam. Bár aki akaratgyenge, annak minek...?
2010. márc. 22. 12:13
 25/27 A kérdező kommentje:
Empatikus és megértő edző lehetsz, gondolom szívesen járnak hozzád az emberek... Brrr...... Akaratgyengeség? Dehogyis, fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. Sportolok eleget, felesleg siuncs rajtam, szóval ha annyira akargyenge lennék, akkor nem így néznék ki.
2010. márc. 23. 14:05
 26/27 Krisz85 ***** válasza:
Csúnya lenne ha edzőként Empatikuis lennék, nem?! Nem lelkisegélyszolgálat vagyok, arra van szám, fel lehet hÍvni, ez másképp nem megy tudod, csak ha az illetőnek megmondod kereken hogy ezt meg azt kéne, a többi már rajta áll, és akkor nem tudja ezt megtenni kövér marad, vagy visszahÍzik, vagy ami még rosszabb szarul néz ki a teste és közben meg azt hiszi, hogy jól.
2010. márc. 25. 12:01
 27/27 A kérdező kommentje:
Azért a lelkisegélyszolgálat és a bunkóság között van pár átmenet.... Mondjuk nekem egyszer szólnál be, többször nem, mert elég sok fitnessterem és edző van... Nem vagyok kövér, nem nagyon tudnál rajtam mit fogyasztani, mert egyszálcérna sem szeretnék lenni, még ha ma az is a divat. Kár hogy hasznos tanácsod nincs edző létedre:(
2010. márc. 25. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!