Hogy tudnék leszokni az édességevésről?
Szia, akkor illene valami alternatÍvát csinálni, én srác létemre édesszájú vagyok ,imádom a csokit és a fagyit, namármost ez nekem diéta alatt nem az igazi.
A legjobb alternatÍva,
www.scitec.hu - PRotein Delite , gyömölcs és csokidarabokkal, tejsavófehérje, ha kívánom az édesed akkor csakis ezt nyomom, van hogy lefagyasztom nyáron és fagyiként eszem, isteni finom, és nem hÍzlal mivel fehérje, sőt igazából az izomzat megőrzésében is nagyon jó ugyebár, mint fehérje. Ha esetleg laktózérzékeny vagy, akkor mehet a tejsavórehérje izolátum(ami jobb mint a húsban lévő fehérje).
Ember, az nem mű dolog, és nem por, tejsavófehéjre, amit a túró gyártásakor megmardt melléktermék, és ebből vonják ki, és szűrik ki a tejsavófehérjét, mikroszűréssel, tehát a legtisztább fehérje a világon, jobb mint bármelyik szilárd táplálék. Persze attól még kell bevinni szilárd fehérjét is.
Tudod mi a mű dolog?! elárulom, a csoki amit eszel, a sok E számrazékkal színezékkel, és édesítőszerrel, meg a zacskós leves, meg a kóla, na az a mű dolog, gondolkozz mielőtt megnyilvánulsz.
Nem akadékoskodni kéne hanem elfogadni azt amit olyan emberek tanácsolnak akik nálad szerintem ezerszer jobban értenek a táplálkozáshoz.
A tejsavó-fehérjék nemcsak teljes értékűek, azaz tartalmazzák az összes aminosavat, hanem bennük az esszenciális aminosavak viszonylag magas, ötven százalék feletti arányban találhatók!
Miután a szakemberek felfedezték a tejsavó-fehérjék pozitív tulajdonságait nemsokára megjelentek a piacon azok a termékek, amelyek általában poralakban kaphatók és fő alkotóik a tejsavó-fehérjék. A készítmények három csoportba sorolhatók: a tejsavó-fehérje koncentrátumokban a fehérje-tartalom 70-90 százalék között van, míg e porok víztartalma mintegy három százalék. A koncentrátum típusú készítmények általában tartalmazzák a tej szénhidráttartalmának nagy részét, mivel tejcukor arányuk 2-3 százalék. Fontos tudni, hogy a sűrítmény előállítási technológiája olyan, hogy a tejzsírok a folyamat alatt feldúsulnak, elérik a nyolc százalékot, a normál tej zsírtartalmának kétszeresét! A tejsavó-fehérje izolátumok úgy készülnek, hogy a fehérjéket különböző membránszűrökkel megkötik. A módszer nagy előnye, hogy specifikus a fehérjékre, ezért egyrészt kilencven százalék feletti fehérjetartalom érhető el velük, másrészt az izolátumok csak egy százalék alatt tartalmaznak tejcukrot és tejzsírokat. A tejsavó-fehérje készítmények harmadik csoportját a hidrolizátumok alkotják, amelyekben a fehérjéket már kvázi "előemésztették". A hidrolizátum fehérjetöredékeket tartalmaz, amelyek elfogyasztva nagyon gyorsan aminosavakra bomlanak és megjelennek a vérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!