Adnátok nekem jó kis vacsitippeket fogyókúrás időszakra?
Figyelt kérdés
Főtt ételt légyszi ne írjatok (meg olyat se, hogy főtt kaját -pl. sült csirke- egyek meg hidegen), mert ha ilyet eszem este, akkor egész éjjel nem tudok aludni, annyira megfekszi a gyomrom. Köszönöm!2010. márc. 20. 13:17
1/4 anonim 

válasza:

Én sem tudok főtt kaját enni este, ezért vagy krémtúrót eszek házilag készítettet. (fél pohár natúr joghurt, zsírszegény túró, édesítőszer/méz és kakaó)
Vagy wasa kenyér (20 kcal 1 szelet) light margarin, sonka.
2/4 anonim 

válasza:

1 pár virsli,2 db főtt tojás,3 dl 1,5%-os tej!
Én szinte minden este ezt vacsizom! :)
Nekem bevált!
3/4 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen problémáim régen, azt kell mondjam én szinte minden este szenvedtem, akkor is ha csak egy piritóst ettem. Mignem egyszer odáig nem jutottam, hogy tisztító kúrát csináljak. Hat napig nem ettem semmit csak ittam azóta nincsennek problémáim s ehetek este amit akarok. Szívesen írok részleteket ha érdekel!!!!
4/4 anonim 

válasza:

Én almát ettem 6 után+vizet ittam az eltelített.Engem érdekelne utolsó válaszoló.Örülnék ha leírnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!