Mit kentek a kenyérre/abonettre vaj, vajkrém helyett, ami egészséges és nem hizlal?

Nálam jobb kérdés az, hogy mire kenem a vajat...
Az allergiád akkora, hogy a sima vaj, sőt a tisztított vaj se jó, vagy te pont a vajkrémet szereted? (A tisztított vajat speciel én se, pont a vajíz tűnik el.)
Én még az egyik tartalmasabb vegazsírra tudok gondolni, de az nem lightos cucc. Kókuszzsírban pirított darált szezám és napraforgó, fasírtfűszerekkel. Nem akárkinek fér bele, még nekem se szokott, eleve sok zsírt viszek be a fehérjeforrásaimmal.
Hm. Muszáj valamit kenni az abonettre? Ehetsz normál ételeket is. Vagy eheted sajttal. Sült reszelt répával, paradicsomos sült hagymával, ezek igen jók zöldfűszerezve... Vannak tonhalkrémek is, bár nekem jót még nem sikerült gyártanom, de másnak attól még megy. Különféle olívakrémek és tojáskrémek is vannak.
Zsírszegény kencékben nem vagyok jó, olyat nem tudok mondani, nem is tudom, fontos-e számodra az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!