Hogyan hízhatnék pár kilót?
"hízni nagyon könnyű csak vigyázz h ne vidd túlzásba és ne járj ugy mint én... dagadt légy..:("
A hízás az egyik legeslegnehezebb dolog a világon, ha kicsit is soványságra hajaz a géned.
Köszi a válaszokat:)
Lehet h azért soványodtam le mert vegetáriánus vagyok de akkor most majd tornázom és teleeszem magamat:P
Szarul állok énis hízás terén:S! 168cm 45 kg. MIndig eszek rendesen reggelit ebédet vacsorát meg még néha ezeken kívül is. Édességből nekem nincs határ(imádom a csokit). Sőt sokat sportolok is.Focizok hetente 3 edzéssel+ a tesó órák. és sajna mégsem sikerül hiznom 1 kilót se:(.
14/F
Lehet, le leszek hurrogva, de nem egyszer olvastam azt a tippet, hogy ha hízni akarsz, akkor koplalj.. no nem kell sokáig, csak pár napig- ennyi idő alatt nem lesz semmi bajod (és nem teljes koplalásra/böjtölésre gondolok, de igencsak le legyen korlátozva a kalóriabevitel) aztán utána állj vissza a rendes étrendedre.. mivel az anyagcseréd lelassul, és átáll halmozó üzemmódra, általában megindul egy kis hízás. Alapban nem tartottam hülyeségnek ezt a filozófiát, mert van alapja.
De olvassatok utána a googleban is, hogy mit lehet csinálni, hátha találtok valami jobbat:)
hát remélem tudtok belőle valamit hasznosítani:) nekem sajna most 5 kg mínusz a cél:D így nem tudom elmesélni én mit csináltam a ti helyzetetekben:D
Kimásoltam:
1. Feltételezem, hogy nem hájas pacni akarsz lenni.
2. A csokoládé és a mozgásszegény életmód épp hogy nem javít a helyezeteden! A csokoládé elsavasít, romlik a felszívódás.
EZT KELLENE TENNI:
- rendszeres sport, amennyit csak lehet és nagy intenzitással ---> az étvágyad is megjön :)
- Egyél kalóriadús ételeket, de ne étkezz zsírosan! Egyél teljes őrlésű gabonákat: tönkölykenyér, barnarizs, árpa (ez volt a gladiátorok eledele), hajdina, köles...
-szerepeljen az étrendedben hetente többször a hüvelyesekből készült főzelékek, egyél nyers gyümölcsöt és zöldséget is!
-Ha baj van az emésztéseddel/felszívódással, rád férne egy alapos méregtelenítő kúra is
-szedjél Béres cseppet!
-és egy meglepő dolog: BÖJTÖLJ 1 napot hetente! A böjt után a szervezet szélsebesen fogja feldolgozni a tápanyagot és megindul a hízás! (ez történik a jojó effektusnál is amikor a nők koplalnak)
és mégegyszer: a sportot semmiképp ne felejtsd el!
én régen nagyon vézna voltam és mára egész sportos alkatom lett! szóval tudom javasolni a leírtakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!