Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől hízhatnék egy pár kilót?

Mitől hízhatnék egy pár kilót?

Figyelt kérdés
16/L vagyok,apukámék családjára hasonlítok,mert náluk mindenki görcs vékony.Tudom hogy ezt örököltem én is és igazából nem nagyon tehetek ellene.De nagyon nagy szükségem lenne arra hogy hízzak.Általában 42-43kiló vagyok,legalább ötven körül szeretnék lenni!Mit tehetnék?Amugy elég sokat eszek,és mégis semmi.:(
2010. jan. 23. 21:14
 1/9 anonim válasza:
vegyél fel msnre
2010. jan. 23. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! Azt nem írtad le hogy ,hány centi vagy, mert ha elég alacsony, akkor talán nem is vészes. Nekem tetszenek a pöttöm lányok.:) Ha meg magasabb vagy ,szerintem próbáldd ki a módszerem. Bár én se vagyok elhízva, de nhezen tudok hízni. Sok fagyi és pizza. Minden nap legalább 1 hétig. Nálam 3-4 kilót rám rak, de mivel te nő vagy ,valószínű többet.

Ha ez se vállna be, akkor tömegnövelő porok. Az tuti siker és finom is.

2010. jan. 23. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha szereted a sültszalonnát, sültkolbászt egyél azt de este:D

meg persze édességek,péksütemények ezektől lehet hízni

keress diétákat,nézd meg hogy mit kell hanyagolni a fogyáshoz,és te abból egyél többet.

jobb ötletem nincs,sokszerencsét!

pux

2010. jan. 23. 21:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!: ) am hát százhatvankörül 165vok,pontosan nemtudommár: ) amugy igen szeretem a szíros dolgokat,a kedvenceim pont az ilyenek,és a sok zöldség,lehet nemkéne ennem zöldségeket xd .A csokit nem nayon bírom megenni mert elkezd fájni a hasam.Sok chipset is szoktam enni,meg cukrokat,de semmi:-( A büfébe is a suliban legalább három szendvics..meg rpoi stb..Normális esetben akkorának kéne lennem mint egy tehénnek XD..
2010. jan. 23. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
a zöldségeket ne hagyd el, edd azt amit a többiek is tanácsoltak, viszont kezdj el sportolni, mert az izom nehezebb mint a zsír, és így legalább nem fog elfújni a szél!
2010. jan. 23. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is járj el sportolni. Egyél nagyon nagyon sokat, de azért ne zsírban tocsogósat, mert attól más problémád is lehet nem feltétlenül csak a hízás... A közérzeted is rosszabb ha soha nem eszel semmi friss gyümölcsöt vagy zöldséget. Amúgy a sportot én is ajánlom, lehet izmokkal kicsit kikerekedsz legalább. A konditeremben, ahova én járok, pl olyan a recepciós, hogy elmondod mit szeretnél kezdeni magaddal és konkrét edzés tervet állít össze neked. Ha te azzal állítasz be egy ilyen helyre, hogy kis izmot szeretnél növelni (egészséges határokon belül!!!), de semmiképpen sem fogyni, akkor biztosan mutat neked olyan gépeket, amiket használnod kéne. Pl fenékre és combra csinálsz gyakorlatokat, akkor megerősödik, feszesedik, ugyanígy kézre, vállra (de nehogy túlzásba vidd, mert nem szép az evezős váll :)), hátra, én hasra is szoktam, pedig én is nagyon vékony vagyok, de akkor már legalább legyen kidolgozott a testem... :) Ha ebbe kezdesz akkor viszont tényleg vigyázz a határokra, mert általában egy túl izmos lány nem jön be annyira a fiúkáknak :) 20/L
2010. jan. 24. 12:40
 7/9 anonim válasza:
én fiu vagyok és énis hízni akarok, tapasztaltam h az édességektől lehet hízni..karácsonykor mindig felszedek pár kilót,de ha elkap egy betegség vagy magánéleti problémaim vannak,visszafogyok:S
2010. jan. 24. 13:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Én sokszor vagyok ideges,mármint nem kiabálok meg ilyenek,mindig magamba fojtom,meg sokat sírok,stb..Ilyenkor énis hatalmasat szoktam fogyni,karácsonykor énis 45voltam : ) mert híztam,de azóta 42:-S
2010. jan. 24. 14:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Tömd magadba állandóan a csokit, hamburgert, egészségtelen dolgokat. Igyál sok kólát.
2010. márc. 4. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!