Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízhatnék 4 kilót?

Hogyan hízhatnék 4 kilót?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nem híztam meg nem nőttem semmit, mert egyszerűen nincs étvágyam, valamikor egész nap egy szendvicset eszek vagy annyit se. Kiszámoltam a testtömegindexemet és azt írta ki, hogy igen alultáplált vagyok. Én szeretném ha normális lenne a testsúlyom, de ha erőszakolom magamba az ételt akkor még ki is hányom.
2009. jún. 4. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Kezdj sportolni akkor éhes leszel akkor pedig szénhidrát dus ételeket kell enni,ha éppen nem sporizol akkor is sok szénhidrát kell,hogy legyen energiád,egyszer csak elkezdesz hízni.Nálam bevált.
2009. jún. 4. 19:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Már kosár- és kézilabdázok.:S de nincs eredménye, de azért köszi majd legfeljebb jobban meghajtom magam!
2009. jún. 4. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem reggelizel vagy ha reggelire eszed azt az egy szendvicset nem értem hogy nem éhezel meg egész nap...de ha nem reggelizel akkor:ha minden reggel csak pár falatot reggeliznél tényleg ne sokat! csak egy keveset akkor biztos jobban érzed majd magadat és kissé tágulna a gyomrod vagy az is lehet h magnézium és/vagy cink hiányod van mert az is okozhat étvágytalanságot szerintem igyál pár magnézium pezsgőtabit vagy nézz utána h milyen hiány lehet még ez azon kívül..remélem segítettem valamit:D
2009. jún. 4. 20:34
 4/6 anonim válasza:
Vannak gyógyteák, amik javítják az étvágyat. Tudom ajánlani.(Van direkt ilyen keverék is - Naturland pl). Meg aztán próbálj meg sokszor enni és keveset, esetleg táplálóbb ételeket is, mint pl. sós mogyoró vagy amit éppen kívánsz. A lényeg az, hogy azt és annyit egyél, amennyi jól esik. Erőltetni nem kell...
2009. jún. 4. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont fordítva van én naygon sokat eszek..először én se ettem semmit s egy idő után pedig sokat..Én is ajánlani tudom ,hogy keveset egyél sokszor és ne mindenféle szemetet hanem egészséges ételt amiben sok a szénhidrát meg a fehérje !!
2009. jún. 5. 15:13
 6/6 A kérdező kommentje:
20:34-es tényleg nem reggelizem vagyis mostanában már szoktam:S ezen a héten már 3x reggeliztem azaz ettem pirítóst vagy kekszet. és köszi szépen a tanácsokat majd mindet kipróbálom!:d mert tényleg szeretnék hízni nem akarok anorexiásnak tűnni vagy ilyesmi...:S
2009. jún. 6. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!