Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így menni fog a fogyókúra?...

Így menni fog a fogyókúra? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rengeteg kérdést olvastam fogyókúrákkal kapcsolatban és úgy döntöttem itt az ideje feltenni az én kérdéseimet is.

Heti 6x 40-60 percet mozgok(ez általában torna illetve ellipszis tréner,de van hogy egy órából 30 perc ez 30 perc az). A napi ötszöri évessel viszont nagyon nagy bajban vagyok. Reggelizni egyáltalán nem tudok. Nem esik jól, utána meg már nem vagyok éhes. Az iskolából kb. fél 4-re érek haza (ekkor eszem először). Általában csirkemellet,halat,barnarizst stb.. Majd rá egy órával egy joghurt vagy pár szem gyümölcs. Este 6 után már egyáltalán nem eszem. Emellett sok vizet iszom (napi 3-3,5l). Szeretnék véleményeket kérni természetesen NORMÁLISAN! Min változtassak és mi maradjon? 168cm/85kg/16L

2015. nov. 11. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Az edzés maradjon, a többi horror. Délután fél 4-kor eszel először, és 6 után már nem. És minek iszol annyit? Keress egy 1200 kalóriás étrendet (van belőle sok a neten) és kövesd!
2015. nov. 11. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát igy napi 1x enni az elég kevés elviszed a kaját a suliba és kész

Reggel van h én se vagyok éhes de megeszem emiatt 1x volt h ki is hánytam de az h 4kor eszel eloszor az elég gáz akkor már 4x ettem aztán meg még 2x eszem kb negyed orája fejeztem be az utolso evést ugy h hulyeség h este hat után nem eszünk az h mit eszünk az már mas kérdés

2015. nov. 11. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha Neked így a jó, akkor csináld ezt s ne egyél ötször. Én 3-kor szoktam először enni, bár én már alaposan felnőtt vagyok, nem tudom, ez számít-e :) Pocsék lenne máshogy csinálni, már a Te korodban sem reggeliztem, annyira csak éhes és enervált lettem tőle. A tested így is meg tudja kapni, ami neki jár, amennyiben eleget s megfelelő ételeket eszel. Az anyagcseréd se lassul emiatt, megvannak az előnyei is... De alapvetően az számít, hogyan érzed magad mellette, mert van, akinek csak így jó, van, akinek így semmiképp.

Az időszakos böjtöt nem ajánlják nőknek, főleg a kis evési ablakosat, Neked pedig igencsak az van. Ha nem vagy kivétel (mert azért az is akad), akkor gond lehet belőle, valami a hormonokkal máshogy van s míg férfiaknak sokszor remek az időszakos böjt (sokan egyszer esznek egy nap), a nőknek többnyire nem.

Zöldséget nem eszel? Zsír? Mennyi kalóriát fogyasztasz egy nap, azt tudod? Igazából a makrókat nem lenne rossz tudni.

2015. nov. 11. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Miota csinalod ezt? Mert igy mar regen le lehetett volna fogynod. Amugy nem megfelelo a dietad de te tudod. A lenyeg, hogy kevesebb kaloriat vigyel be, mint mennyit felhasznalsz.
2015. nov. 11. 21:31
 5/8 A kérdező kommentje:

1 hete fogyózom. A napi 1000-1200 kcal így is meg van. Gyümölcsöt is eszem,zöldséget,megvakat stb..

Köszönöm a válaszokat!

2015. nov. 11. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Túl keveset eszel. Ha bírod, akkor sem jó koplalni s valószínűleg ez a szint neked az, keveseknek való ilyen alacsony kalóriabevitel.
2015. nov. 11. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
A napokban olvastam, hogy ébredés után max. 1 órán belül azért kell enni, hogy az anyagcsere beinduljon, és jól működjön. Reggel én sem vagyok éhes, főleg a kávém után, megértelek. Ezért én turmixot iszom, 1 banán, valamilyen növényi tej, és valamilyen zöldség. Ezt csak inni kell és nem kell belőle sok. Ha kevésszer eszel és túl kevés kcal-t viszel be, akkor belassul az anyagcseréd. Délelőtt suliban egy sonkás, zöldséges szendvics? Mióta fogyókúrázol, és mennyit fogytál?
2015. nov. 12. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Akik felkelés után 8 vagy 12 órával esznek, azoknak sem szokott bajuk lenni az anyagcseréjük sebességével, s erről is vannak cikkek számosan s persze az emberek tapasztalata is ott van... Az anyagcsere nem lassul be, ha mindennap rendesen eszik az ember, hisz nincs éhezés, minek rontani a testi folyamatokat feleslegesen? A testnek megvan a magához való esze :)

A kevés kalória a gond.

2015. nov. 12. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!