Fogyni szerenék de nagyon lassú az anyagcserém. Hogyan lehet felgyorsítani az anyagcserét és hogy szoktassam magam mozgásra?
Figyelt kérdés
Mit és hogyan csináljak hogy beinduljon az anyagcserém és hogy étkezzek? Idópontra és napi számra és mit egyek...
erre vagyok kiváncsi mert ez már árt az egészségemnek 10kgr minimum annyit kell ledadni minnéél gyorsabban de ha lehet nem vizvesztéssel mert az semmit se ér....
És hogy lehet a szervezetem a zsír használatra serekenteni???
2008. szept. 12. 14:49
11/13 anonim válasza:
A baj csak az, hogy nem az volt a kérdés, hogy hogyan fogyjon le, hanem hogy hogyan gyorsítsa az anyagcseréjét. Bocs.
12/13 anonim válasza:
Szedjél krómot!
nap 5-6 szor biztos mész wc-re(nem hasmenés)
13/13 anonim válasza:
Ahogy olvastam 1-2 hozzászólást, muszáj megkérdezzem a biztosság kedvéér, hogy jól értettem-e, hogy ha reggel iszok éhgyomorra citromos levet, akkor megindul, illetve jobb lesz, gyorsabb lesz az anyagcserém?
Vagy attól csak fogyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!