Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik Rubint Réka DVD-t...

Melyik Rubint Réka DVD-t ajánlanátok zsírégetésre? Ti mennyit fogytatok vele és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom nagyon sok embernek bevalltak a reka videok de nekem nem mert en fogyni akartam es nem izmosodni...elkezdtem csinalni es a combom nem hogy vekonyodott volna inkabb vastagodott...de nem haj volt ha nem izom + az a zsir amit le akartam adni...Nem tom nekem nem vallt be...fogyasra nem eppen jok de izmositasra MB1-k...ha leadom az 5 kilomat ..akkor majd azt csinalom hogy izmosodjam egyebkent en Cindy Crawfor-ra tornazom....
2010. márc. 22. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Az utolsónak nincs igaza. Azért volt vastagabb az elején a combja, mert elkezdett izmosodni, de azt nem várta meg, míg ezt követően a zsír elkezd lemenni róla. A háj nem egy nap alatt fog lemenni.
2010. márc. 22. 20:25
 3/4 anonim válasza:
amúgy ez igaz... az ilyen videók inkább izmosíanak, mint fogyasztanak. zsírégetésre nagyon jó a futás(de nem a kocogás hanem 1percig keményen 1 percig normálisan és ez kb 20 percig) ugyanígy a biciklizés. és még az úszás is nagyon jó, akkor meg meg sem érzed ha izzadsz, nem is kellemetlen
2010. márc. 22. 23:56
 4/4 anonim válasza:

jah és nagyon szeretem a labdás sportokat. észre sem veszem hogy ki vagyok fáradva, mert arra figyelek hogy a labda ne menjen el. akár kosár akár kézilabda vagy foci :)

és még a tánc is jó mert akkor is inkább élvezed és úgy izzadod ki magadból a kilókat :D

2010. márc. 22. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!