Esti evési kényszer ellen?
nekem az ad motiváciot ahhoz h ne egyek pék sütit ilyeneket h elmegy a forma ha megeszek 1-2 zsömlét
de én még este 9 kor is eszem nincs azzal gond csak nem eszek akkor ch t
Tehát rendesel eszel, nem vagy éhes este? Ez csak ilyen élvezetevés, illetve megszokás? Az kemény dió.
Mikor vacsorázol, hogy már 6-7-kor jön ez? Próbálj meg kevésbé inzulinemelőt s tartalmasabbat vacsorázni, én igazán jóllakottan nem akarok édességet, pedig eléggé ismerős nekem is a téma, amióta fogyni akarok, napi szinten édességezek. Megjegyzem, jóféle édességet, ami azért számít. A párom még édességezőbb, de ez sem nagy gond. Részben olyan édességet kap, amit én is ehetek (max. ő eszi a nagyobb részt), részben csinál magának és azonnal elfogyasztja (de az ő ételét úgysem eszem, mert más az étrendünk. életmódot váltottam, így könnyű, eszemben sincs folyton kilengeni belőle), részben pedig én csinálom ugyan s alkalomadtán az asztalon van órákig, de megint csak nem illeszkedik az életmódomba, így levegőnek nézem (amikor még újdonság volt, ez kissé sérült, de már újra jó vagyok :)). A saját magam számára is OK édességekből viszont pontosan annyit készítek, amennyit azonnal megeszünk, ismerem a korlátaimat. Ez lehet, hogy nem akárhol kivihető, mi tipikusan egyszerű kis mikrós sütiket eszünk, brownie, répatorta, miegymás. Ha piskótát sütök sütőben, akkor a fél torta az ebédem... Bár lehet, hogy ehhez kell egy megfelelő étrend is, amibe ez belefér. Bár az az évi egy torta, amit sütök, nem valami sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!