Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Esti evési kényszer ellen?

Esti evési kényszer ellen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mit tudnék tenni a minden este jelentkező evési kényszer ellen? Napközben semmi bajom. El vagyok teljesen. Reggelizem ált. zabpehely natúr joghurttal, tizóraira alma, ebédre csmell salátával vagy párolt zöldséggel. Uzsonna egy két kocka csoki (canderel) mandula, vacsora pl. sovány túró gyümölccsel. Viszont este hat- hét ora között kb 2-3 hete zabálhatnékom van. Csoki, túró rudi, péksüti, ami van itthon. (Nem tudom megtenni, hogy nem tartok itthon, mert van egy kisfiam és apuka is szereti.) Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Mar próbáltam hogy napközben több nasit ettem, inni evés helyett, de egyszerűen semmi nem válik be. Akkor is kívánom ha tele vagyok. Segítsetek, mert már orvosban gondolkodom! Ja azt hozzá teszem hogy heti 6 napot sportolok. Általában egy órát kocogok, vagy 40 percet tornázom.
2015. nov. 3. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem az ad motiváciot ahhoz h ne egyek pék sütit ilyeneket h elmegy a forma ha megeszek 1-2 zsömlét

de én még este 9 kor is eszem nincs azzal gond csak nem eszek akkor ch t

2015. nov. 3. 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Tehát rendesel eszel, nem vagy éhes este? Ez csak ilyen élvezetevés, illetve megszokás? Az kemény dió.

Mikor vacsorázol, hogy már 6-7-kor jön ez? Próbálj meg kevésbé inzulinemelőt s tartalmasabbat vacsorázni, én igazán jóllakottan nem akarok édességet, pedig eléggé ismerős nekem is a téma, amióta fogyni akarok, napi szinten édességezek. Megjegyzem, jóféle édességet, ami azért számít. A párom még édességezőbb, de ez sem nagy gond. Részben olyan édességet kap, amit én is ehetek (max. ő eszi a nagyobb részt), részben csinál magának és azonnal elfogyasztja (de az ő ételét úgysem eszem, mert más az étrendünk. életmódot váltottam, így könnyű, eszemben sincs folyton kilengeni belőle), részben pedig én csinálom ugyan s alkalomadtán az asztalon van órákig, de megint csak nem illeszkedik az életmódomba, így levegőnek nézem (amikor még újdonság volt, ez kissé sérült, de már újra jó vagyok :)). A saját magam számára is OK édességekből viszont pontosan annyit készítek, amennyit azonnal megeszünk, ismerem a korlátaimat. Ez lehet, hogy nem akárhol kivihető, mi tipikusan egyszerű kis mikrós sütiket eszünk, brownie, répatorta, miegymás. Ha piskótát sütök sütőben, akkor a fél torta az ebédem... Bár lehet, hogy ehhez kell egy megfelelő étrend is, amibe ez belefér. Bár az az évi egy torta, amit sütök, nem valami sok...

2015. nov. 3. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kevesebb energiát viszel be, mint amire a testednek szüksége van, bár nem írtál mennyiségeket. A szervezet ilyenkor ilyen módon figyelmeztet. Számold ki, mennyi a teljes napi kcal igényed, mozgással, mindennel együtt. Ennek menj alá ötszázzal, de ne többel!
2015. nov. 3. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!