Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó a 22,5 testzsír? 168 cm/ 60 kg

Jó a 22,5 testzsír? 168 cm/ 60 kg

Figyelt kérdés
Eddig 1 és 4 hónap alatt 36 kilót fogytam 16 évesen. Az lenne a kérdésem a 22,5 testzsír jó?

2015. nov. 1. 19:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem a combom és a karom is. A karom nagyon lötyög, a combom valamennyire jobb állapotban van mint volt, de a hasam engem nagyon irritál. Teljesen a 0-án van az önbizalmam miatta.
2015. nov. 1. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Attol még nézhetsz ki jól a srácokkal meg ugyis poloba ismerkedsz ugy meg nem olyan feltünö ha meg arra kerül a sor ott már egy normális srác aki szeret azt nem izgatja

ha meg nem szeret akkor nem valoszinü h eljuttok odáig

A karodra jó lenne talán egy kis izmot pakolni h legyen tartása meg akkor a hasadrol is talán kisebb lesz a bör

Sargakapszula.hu

Itt meg találsz mindent ami kell ha van még valami ami érdekel akkor irj nyugodtan

2015. nov. 1. 20:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Holnap mindenképpen olvasgatok ott. :))) Csak nem tudom milyen sportot kezdjek el hogy izmot is növeljek. :/
2015. nov. 1. 20:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Azt amit a ebookban ir edzöterembe járjál
2015. nov. 1. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!