Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet valaki egyszerre hájas...

Lehet valaki egyszerre hájas és kockahasú?

Figyelt kérdés

4 kocka látszik a hasamon viszont a hátamnál meg a csípőmnél bele lehet markolni rendesen a hájba.

Tovább nem szálkásodhatok,mert az már kórosan vékony (180/60(F))

Mivel 15 kilót fogytam 2 hónap alatt arra gondoltam hogy lehet hogy az csak bőr ami laza és nem tudott megfelelő ütemben összemenni velem együtt.Lehetséges ez,hogy hájnak érződjön a sok bőr?

2015. okt. 31. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ha hájas vagy akkor nem lenne kocka max a háj alatt

Az 15kg pont 2x annyi mint a normális tempoju fogyás

Valoszinü h bör

2015. okt. 31. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Gyorsan fogytál sokat. Nagyobb részt izomból. Ez a baj. Olyan nincs hogy valaki hájas és kocka hasa van. Kizárt. A bőr az vékony, abba nem tudsz belemarkolni -15 kg fogyás után. Kemény súlyzós edzés kellett volna szálkásító étrenddel kombinálva. Ekkor az történt volna hogy kevés izomvesztés mellett maximálisan tudtál volna zsírt veszteni és akkor azt láttad volna a tükörben amit szerettél volna látni fogyás után.

Ezen a videón megnézheted a bőr vastagságát. Ilyen az ha valakin kevés zsír van a bőr alatt.

https://www.youtube.com/watch?v=lwY1PBfwOr0

2015. okt. 31. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Szépen néz ki a csávo
2015. okt. 31. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
kép?
2015. okt. 31. 20:47
 5/7 A kérdező kommentje:
2015. okt. 31. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs cisztád, sérved vagy hasonló problémád?
2015. nov. 1. 17:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Semmi bajom nincs.Csak nagyon gyorsan fogytam,és azóta ilyen
2015. nov. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!