Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Párommal egyszerre kezdtünk...

Párommal egyszerre kezdtünk edzeni, ő fogyott kilóban, én csak centiben, miért?

Figyelt kérdés

Tavaly februárban együtt kezdtünk el edzeni. Ő otthon heti 2x elipszis tréneren legalább 40 percet, én edzőteremben, kb 60 percet futópadon, elipszisen és súlyzós gépeken vegyesen. Ő május végére leadott közel 15 kilogrammot, én pedig 2 ruhaméretet fogytam, de kilóban semmi változás. Enni ugyanazt és ugyanannyit ettünk, én viszont edzés előtt L carnitine-t ittam.

Azóta ő folytatta, és 8 hónap alatt 25 kg-ot fogyott. Én a nyáron abbahagytam, kilóban híztam 2 kg-ot, centiben pedig minden visszajött. Azóta megint edzem 1 hónapja, centiben megint elég sok lement, kilóban semmi...

2015. okt. 14. 12:12
 1/10 anonim ***** válasza:
izmosod azért gondolom te vagy a férfi
2015. okt. 14. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:

És nem a centi a lényeg?

Két ruhaméret jelentős változás.

Nem tudom, miért voltál elégedetlen.

2015. okt. 14. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Több oka is lehet:

-Ő zsírosabb, elhízottabb volt, így többet fogyott.

-Te izmosítottál, aminek szintén súlya van, ezért kompenzálta a zsírcsökkenés hatását.

-Ő inkább zsírégető mozgást végzett, nem épített izomzatot.

2015. okt. 14. 14:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem, én vagyok a lány :)

Nem zavarna a kiló, ha nem 86 kg lenne a 173 centimhez, hanem csak 80. Nem vagyok elégedetlen, csak tavaly 84 voltam, a nyáron Feljött két kiló, viszont centiben most is megy le.

2015. okt. 14. 14:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! :)
2015. okt. 14. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Rosszul edzel és sokat eszel, vagy hormonális/betegség.
2015. okt. 14. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az fizikai képtelenség, hogy a ruhaméreted folyamatosan csökken, miközben a kilók meg szaporodnak.
2015. okt. 15. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha zsírt veszít miközben izmosít is, akkor simán lehetséges, mivel ugyanakkora tömegű izom térfogatban max. a fele a zsírénak. Ha meg még hozzávesszük azt is, hogy terhelésre sűrűsödik a csont, illetve az izmok feszesebbek, ezért pl. a hasat laposítani tudják, mivel jobban tartja a beleket, akkor még érthetőbb a dolog.
2015. okt. 15. 14:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen utolsó, igazából logikus amit mondasz, nem értem miért nem gondoltam rá! :)

Már csak azt kéne kitalálni, hogy ez így mind szuper, és örülök is, de hogyan lehetne közben egy pár,kilót is leadni, nem sokat, csak mondjuk mondjuk 5öt :)

2015. okt. 16. 08:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ennyire a kilók számítanak? Úgyis mindenki csak a külsődet látja, a vízi csúszdáknál 100kg a súlyhatár, bútorok is bírnak ennyit, liftek még többet.
2015. okt. 16. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!