Ti mit értetek zabálás alatt, mekkora mennyiségü ételt? Mi volt a legtöbb, amit egyszerre megettetek?
Az én szótáramban nincs olyan, hogy zabálás, illetve az valami kontrolltalan, gyors evést jelent, amit én nem csinálok, abban mi az élvezet? :D
2000 kcal zserbó és pogácsa egy normál nap után, olyan volt már, annyia extrém eset, hogy megjegyeztem... Az elég kevés étel, zabálásnak a közelében se voltam, csak ettem egy kis sütit, pár perc múlva még egyet... Ezt párszor.
Ez a 2000 kcal úgy az egyéni maximumom környékén van. Nagyon gondosan összeállított ételből biztos tudnék enni valamivel többet, de már rezegne a léc. Ez egy elég emberes mennyiség számomra egyetlen étkezésre. S 2 ilyet már nemigen tudok megjátszani egy nap, még 3000 kcal is nagyon ritkán jön össze, az már a szükségletem fölött van s ilyenkor egyre erősebben negatív az éhségem és étvágyam, amit holmi kósza vágyak nem tudnak megtörni.
én 20-30 palacsintát simán le tudnék nyomni egyszerre :D
6 éves koromban már ment a 15.
De az 1200 kalóriás diétámba már nem fér bele a sütike meg a zabálás :D
Kb 4-5 hetende megesik nállam egy ilyen.(pedig én se koplalok,és igen jókat,izleteseket eszem egészséges ételekböl a mindennapjaimon)
Nállam általában késö délután kezdödik a ceremónia :)
Na szóval:300gram milka oreot elnyammogok,kis chips,majd utánna filmezéshez egy egéssz (nagy) pizza,kis idö mulva nutella kanalazva vagy kekszre kenve,egy egéssz doboz fagyi (ez se a kis dobozos :) ) és ha van meg valami csokis keksz,trüffel,süti...na arra még rájárok :) ( de van több vàltozat,ugye nem mindig ugyan az a menü,de kalóriában kb 5/6 ezer a végre mindig) az a legfontosabb hogy nem hízok,hanem lendít rajtam és másnap új erövel folytatom ahol abbahagytam.Nekem kell egy ilyen nap és kész!
24/N 173cm 61kg
Anno a zabanapokon kb. magamba tömtem minden olyan kaját, amit szeretek.
Pl. reggelire müzli, utána egy zacsi olajban sütött félkész burgonyaszirom, ebédre egy 30 cm-s pizza, délután pár nyalat nutella, valamilyen péksüti, estére spagetti, aztán még egy kakaó :D
Na jó, konkrétan ilyen durva napom nem tudom, hogy volt-e, de nagyjából a felsorolt kaják közül válogattam.
#6: A zserbó nagyon cseles, engem is meglep, hogy mennyi belém fér rendes evés után (nem kinézetre, kalóriára)... Csak én kihagyom a bűntudatot. A zserbó megérdemli, hogy megegyük, nagy kedvencem :D
6 palacsintát írt valaki. Szerintem ez minimális mennyiség, nem is tudom, hogyan lehet kevesebbet enni belőle. Többnyire borítja a napomat, bár ha odafigyelek, akkor belefér. (Amúgyse fogyok már szigorúan se, nem mindegy? :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!