Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjon egy olyan...

Hogyan fogyjon egy olyan lány, aki 165 centi kb.85 kg és 20 kg-ot szeretne fogyni? Mennyi idő lenne?

Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 21:47
1 2
 11/14 ahogy hívnak válasza:

Szia!

Először is edzőterem, a korai időkben személyi edzővel, amíg bele nem jössz, hogy melyik gyakorlatot hogyan kell helyesen végezni. A legelején elmondod neki, hogy mit szeretnél pontosan és ő úgy állít össze edzéstervet.

Másodszor: nem kell koplalni, lemondani jó kajákról amit szeretsz, csak az a nem mindegy, hogy mikor, mennyit viszel be ezekből. A személyi edző ebben is tud segíteni neked.

Harmadszor: ne akarj rövid távon nagy súlyt veszíteni. Havi másfél-két kilogramm a normális fogyás menete, ugyanis a nagy, hirtelen testsúlyvesztés sem tesz jót a szervezetnek. Én négy hónap alatt fogytam 8 kilót összesen, a derékbőségem 5 centivel lett "karcsúbb". Akárhogy számolom, kb. 10 hónap alatt, intenzív (heti 3 - annál több nem is kell)edzés és helyes táplálkozás esetén kb. 10 hónap alatt eléred a kívánt eredményt, utána pedig már csak a szinten tartó edzésekre kell járnod. :)

Sok sikert!

üdv-sly

2015. nov. 3. 08:40
 12/14 anonim válasza:

A 80/10/10 étrend a leghatásosabb.

Keress rá a neten.

2015. nov. 3. 10:38
 13/14 Cseráginé Mária válasza:
Szia! Mária vagyok. Én egy év alatt fogytam le 25 kg.-t és fekélyt kaptam, mert naponta 3 pohár tápszert és sok vizet fogyasztottam. De tudod mit, ne kövesd példámat! Amíg nem tudod elfogadni magad, addig ne kezdj bele semmi ilyesmibe, ha a lelked békés, örül az életnek, lesz fogsz fogyni arra a súlyra amire kell.Boldogságot, áldást kívánok!
2015. nov. 5. 04:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Hány éves vagy?
2015. nov. 17. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!