Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges 3 nap alatt 3 kg...

Lehetséges 3 nap alatt 3 kg hízás?

Figyelt kérdés
Egyik reggel ráálltam a mérlegre és 66 kg voltam. Elmentem a barátnőmhöz,zabáltunk mint állat (ez 3 nap alatt) és mikor hazamentem,3 kilóval több voltam. Most 3 nap alatt tényleg 3 kilót híztam? :OOOO
2015. okt. 29. 11:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szerencsétlen már elnézést :)

Csak lemondtam a fehér kenyérről és a zsíros ételektől :)

Igen,megijedtem,mivel reálisnak éreztem a hízást,mivel ettem sütit,fehér kenyeret dögivel,zsíros ételeket és nassoltam is. Attól,hogy valaki napi 2000 kalóriát visz be,valamikor árt,valamikor nem. Be lehet vinni rostos ételekből,gabonából,gyümölcsből és könnyű ételekből. De be lehet vinni sütivel,csokival,kenyérrel,tésztával és minden más nehéz étellel.

2015. okt. 30. 18:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem baj, hogy 2000 kcalt nem gyümölcsből vittél be... Én igazán szeretem a gyümölcsöket és ki nem állhatom, ha ördögtől valónak állítják be, de azért azt is bizarrnak tartom, hogy minden második fogyózó tininek a sok gyümölcs, ezáltal sok cukor evése az egészség és karcsúság útja...

Az a baj, hogy nem normális ételeket ettél, változatosan. Tudod, hús, tojás, zöldség, zsír, esetleg rizs, sajt... Megoszlanak a vélemények, hogy mi jó és mi nem, de hogy a testednek nem szénhidrátbomba kell egész nap, az tuti.

2200 kcal miatt nehogy már itt pörögj, nyilván nemigen hízhattál tőle, ha pedig mégis felment 10 deka, akkor mi van? Majd lemegy. Nyilván nem termett rajtad párszáz plusz miatt (nem a koplalós szinthez viszonyított különbség számít, hanem az energiaigényedhez) 21000 kcalnyi zsírszövet... Összkalória 6000 kcal vagy valami, ebből lejön 3 napi energiaigény... Beláthatod, hogy nem sok marad.

De azt is megteheted, hogy vársz pár napig s akkor méred magad... Vagy nem méred sosem, nem muszáj. Inkább ne, ha ilyen gondolataid támadnak.

2015. okt. 30. 19:10
 13/13 anonim ***** válasza:

#11: Ha nehéz étel alatt a zsíros, kalóriadúsakat érted, azokkal remekül lehet ám fogyni... Persze vigyázni kell velük, ha szeretjük őket és tudunk nagyon sokat enni... Illetve ha fehérjehiányosak, akkor is gond lehet, ha velük lakunk jól.

A kenyér a problémásabb, kevésbé laktat és nagyobb az inzulinválasza (mivel a zsírnak nincs is), e kettő össze is függ, bár nem kicsit emberfüggő.

Viszont fehérje abban sincs sok.

De a kalóriaegyenleg a legfontosabb a fogyást tekintve.

Az egészséget nézve már nem, ott is számít a mennyiség, de az összetétel is.

2015. okt. 30. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!