Mi történhetett? 2 nap alatt hízás!
165 cm-emre 54 kiló vagyok/voltam, tudom hogy pont jó, meg stb. De most idegesít, hogy ugyan annyit eszek mint eddig, és 2 nap alatt híztam 2 kg. S nem akar lemenni. Nem ettem nasit, és nem ettem magam degeszre sem. S nem megy le. Reggelente mindig kb fél kilóval kevesebb vagyok, s most ugyan annyi vagyok mint este.
Amit észre vettem, hogy fel vagyok puffadva, szombat óta, ehet hozzá köze?
Tudom hogy idegesítő a problémám, de kb 10 hónap alatt kellett hogy lefogyjak 59 kilóról 54-re, s tartottam is ezt lassan egy évre, s nem értem ezt a hirtelen jött kilókat.
Válaszokat köszönöm
Ha puffadsz akkor az lehetseges, hogy attol van. Nyugi, ne ess ketsegbe, folytasd a dietad, vagy egyel ugy, ahogy eddig es par nap mulva nezd meg legkozelebb.
A merleget elmozditottad esetleg? Nem lehet, hogy azzal van a baj?
Na ezért nem szabad állandóan a mérlegen vergődni. Inkább fogj egy mérőszalagot és mérd le magad azzal, többet mond sokszor. 2 kilón pedig nem kell kiakadni, bármi lehet az oka kb, gyakorlatilag úgysem látható rajtad. Nőknél tényleg a hormonok hatása is hatalmas és kissé kiszámíthatatlan. Lehet vizet tart vissza a szervezeted. Lehet ettél valami rosszat.
A lényeg, hogy ne keseredj el, ne foglalkozz vele, valószínűleg pár nap alatt rendeződik a probléma. :)
De ha nem ettél sokat, NEM jöhetett fel zsírban felesleg... Úgyhogy nincs értelme keseregned.
A víz majd lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!