Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez hogy lehetséges?

Arimyevery kérdése:

Ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Anorexiás vagyok. Hétvégén muszáj ennem és ma reggel 41.9 kilo voltam miután pedig anya rámerőltetett egy rosz zsömlét és pár zabos mézes sütit már 43 vagyok. Ugye nem tudok ilyen gyorsan ennyit felszedni?! Még vendégségbe is megyünk és félek hogy estére meg már 44 leszek. Ez holnap reggelre vissza áll??

2015. okt. 11. 13:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én anyukád helyébe elvinnélek pszichológushoz és valami orvoshoz is, aki agyilag és testileg rendbe tenne téged!

Ugye tudod, hogy BETEG VAGY??? Az anorexia egy nagyon súlyos lelki eredetű betegség, testképzavarod van.

Ha meg akarod élni a felnőtt kort, és nem akarsz idő előtt a sírba kerülni, akkor tegyél meg mindent, hogy végre egészséges életmódot folytass!!

2015. okt. 11. 13:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Pszihiáterhez is járok és ne hidd azt hogy az anyukám nem tesz ellene semmit,mert mindent megtesz csak igen. Az a baj hogy testkép zavarom van és nem látom magam vékonynak. Ez ellen csak én tudok tenni de képtelen vagyok emiatt.
2015. okt. 11. 13:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A gyógyulást akarnod is kéne, és tenni azért, hogy meggyógyulj!

Eleve tudod, hogy vékony vagy és előbb, vagy utóbb, de a kórházban fogsz kikötni, ha tovább folytatod, amit jelenleg csinálsz!

Meg akarsz halni fiatalon?

Ha nem, akkor akard már jobban azt a gyógyulást!!

Sok sikert, erőt és kitartást kívánok neked!

2015. okt. 11. 13:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam betegnek,mert nálam vannak ezerszer vékonyabb lányok is,de ezt nemtudom elviselni ezért én akarok lenni a legvékonyabb. És szerintem kicsit se nézek ki 41 kilonak,mert az osztálytársaim közül van aki pl. 46 kilo de sokkal de sokkal vékonyabb nálam
2015. okt. 11. 14:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyébként mekkora a magasságod.?
2015. okt. 11. 14:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Fuh. Olyan, mintha egy alkoholistával beszélnénk. Nem vagyok alkoholista. Csak 3 deci bort iszok meg naponta, meg 3 felest. A szomszéd 6litert iszik, ő az alkoholista!... Na kb. ilyennek hat, amiket írsz.

Lehet csak vékonyabbnak tűnik a lány, aki több kiló. Vagy Magasabb. Vagy bármi. Nem kell Neked lenned a legvékonyabbnak!

Egyébként valószínűleg nem a zsömlétől lett rajta + 1 kg, hanem ittál is valamit... Örülj, hogy 44kg is lehetsz, ha vendégségben leszel! Az azt jelentené, hogy kezdesz kilábalni az anorexiából. Először is lelkileg kéne rendbe tenned magad...

2015. okt. 11. 14:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Senki nem tud válaszolni a kérdésemre,csak próbál """felvilágosítani""" azokról a dolgokról amikről énis tisztába vagyok,szóval felesleges ezeket leirni ujra és ujra,mert tudom mit művelek és azt is tudom miért.
2015. okt. 11. 14:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Az anorexiát csak pszichiáter tudja gyógyítani, nem tudunk tanácsot adni. Esetleg nem jó a mérleged, mert ez valósággal lehetetlen, hogy egy étkezéstől bármennyit is hízz. A biológiai ismereteid sem lehetnek kiemelkedőek ezek szerint. én anyukád helyében pszichiátriára vinnélek, mert ez a betegség gyógyítható és sokkal boldogabb emberré válhatnál.
2015. okt. 11. 15:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Nem valoszinü h feljönn ennyi bár az biztos h a tested mindent fel akar magára szedni mert kell neki
2015. okt. 11. 15:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, ilyen gyorsan nem repül rád 2 kiló.

Amúgy nem kell itt a melléduma, hogy anyád ráderőltette a kaját... Meg akartad enni a sütit, oszt kész.

2015. okt. 11. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!