Arimyevery kérdése:
Ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Anorexiás vagyok. Hétvégén muszáj ennem és ma reggel 41.9 kilo voltam miután pedig anya rámerőltetett egy rosz zsömlét és pár zabos mézes sütit már 43 vagyok. Ugye nem tudok ilyen gyorsan ennyit felszedni?! Még vendégségbe is megyünk és félek hogy estére meg már 44 leszek. Ez holnap reggelre vissza áll??2015. okt. 11. 13:31
11/14 anonim válasza:
Fú de jó, hogy én nem vagyok ilyen, atyaég... Szegény elmebeteg lány.:(
12/14 anonim válasza:
Szia , biztosan nem hízol ilyen gyorsan de ha beleszámolod a kalóriakeretbe akkor a zsömle is belefér én 44kg vagyok 170cmhez de tudom is hogy az vékony csak nekem így tetszik , szerintem próbálj inkább 1000 kalóriás diétával fogyni , nekem az nagyon bevált mozgás nélkül is 1-2 kiló súlyingadozástól pedig ne szarjál be van olyan :D ha megiszol 2 pohár vizet akkor is 1kgal több vagy . Egészségesen is lehet valaki extrém vékony és úgy még a finom kajákról sem kell lemondani :)
13/14 anonim válasza:
Fogyni? neki 1000kcal az 2 napi adag gondolkoz már
14/14 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki. Ja vissza áll! Holnapra szerintem ja ez 75% de 100% hogy holnap utánra biztos. Nekem is szokott ingadozni 1-2-3 kg-t a súlyom ha sokat eszek meg iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!