Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindig vekony voltam, sokat...

Mindig vekony voltam, sokat ettem, de most kezdtem hizni?

Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok. Mimdig 175cm es 56kg voltam, mindig rendesen zabaltam de 2 honap alatt most ez felszaladt 61re. Tudom ez se veszes, de nem akarom h ez folytatodjon. Ma is megettem 1 szalamis szemlet, 6 turorudit, 1 jegremet, egy allati nagy tal bolognai spagettit es meg ket szeletpizzat, ez soknak szamit?

2015. okt. 16. 20:12
 1/4 A kérdező kommentje:
Es meg gyumile es kola fuggo vagyok....naponta minimum 1 liter.
2015. okt. 16. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:

nem sok viszont semmilyen hasznos tápanyag nincs benne

ilyen idöbe minek a jégkrém? meg 6 rúdi

2015. okt. 16. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
De hova híztál? Ha mindsnfelé,semmi gond,nyilván lassult az anyagcseréd,kevesebbet kell enned.
2015. okt. 16. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:

"Tudom ez se veszes, de nem akarom h ez folytatodjon." Ha nem akarod hogy folytatódjon akkor változtass. Ezen a bolygón senki nem tudja megtenni helyetted. Ez megvan?

" ez soknak szamit?" nekem biztos nem, hol érdekel. Bevittél egy raklap szénhidrátot a jégkrém az hiányzott mint lepra telepre a kolerajárvány. Ahogy öregszel egyre jobban lassul az anyagcseréd ha ezt így folytatod jövőre beugrasz az Óceánba és kiszorítod az összes vizet és a szárazföldnek lőttek.

Alapból egy szép magas jó alakú tündér lehetsz. Ezeket az arányokat tartsd meg mert érték, most kezdj el figyelni magadra ne engedd hogy elszaladjon a ló veled. Maradj egészséges, jó alakú és boldog életed végéig. Edz rendszeresen és kajálj tisztán és okosan. Sok sikert.

2015. okt. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!