Hogyan tüntessem el a csíkokat?
A combom belső részén és a fenekemnél lila csíkok jelentek meg. Az utóbbi időben sokat híztam/nyúltam,ez okozhatta. Most kicsit leszeretnék fogyni,ha sikerül eltűnnek a csíkok? Ha nem, mit csináljak? Kérlek segítsetek! A válaszokat előre is köszönöm! :) 13/L
(156cm és 65 kg vagyok)
Narancsbőr és striák a nők 99%-án vannak.
Ergo, erre csak azt lehet mondani, hogy tök normális.
Ne dőlj be a médiának, hogy minden tökéletlenséget el kell tüntetni, mert beleőrülsz a végén.
Próbáljon meg mindenki egészségesen élni, aztán meg van oldva minden. Hogy most ezen belül valakinek 19 vagy 25%-a a testzsírja, van-e striája, anyajegye, szeplője vagy pár pattanása, az tök mindegy.
A piros csíkok egyébként halványodni fognak. Mikor friss akkor piros, később sima heg lesz belőle, ami kevésbé látszik. Testápolóval, körömvirág krémmel kenheted, akkor hamarabb gyógyul.
Csodakrémekre sajnos nincs pénzem, se lehetőségem, hogy vegyek. De ha azt írtátok nem múlik el nem is pazarolnék rá :\
És köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!