Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tüntessem el a csíkokat?

Hogyan tüntessem el a csíkokat?

Figyelt kérdés

A combom belső részén és a fenekemnél lila csíkok jelentek meg. Az utóbbi időben sokat híztam/nyúltam,ez okozhatta. Most kicsit leszeretnék fogyni,ha sikerül eltűnnek a csíkok? Ha nem, mit csináljak? Kérlek segítsetek! A válaszokat előre is köszönöm! :) 13/L

(156cm és 65 kg vagyok)

2015. okt. 28. 20:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
A rossmannos krémmel nem eltűnni fog hanem hamarabb kifehéredik,ami azért kevésbé látszik mint a lilás vöröses csík
2015. okt. 29. 10:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Begyógyításhoz nem kell mindenféle varázsszer ezresekért, sima 200 forintos körömvirágkrémtől, vagy a Neogranormontól is hamarabb gyógyul és színtelen lesz.
2015. okt. 29. 10:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Amúgy meg tényleg azt írtad, eltűnnek, kedves #1 :)
2015. okt. 29. 10:16
 14/16 anonim válasza:
0%
6-os vagyok. Nos, mivel annyian azt írják, hogy megmarad, (bár ezt kétlem), azért menj el egy bőrgyógyászhoz ami biztos. Egyébként ezt striának hívják amiről szó van és terhes nőknél is gyakran szokott jelentkezni. Én úgy tudom náluk is elszokott múlni idővel, te pedig 13 évesen még javában fejlődő szervezet vagy, nőni is fogsz még meg változni is. Nagyon kétlem, hogy nálad ez maradandó lenne. De azért menj el bőrgyógyászhoz.
2015. okt. 29. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Narancsbőr és striák a nők 99%-án vannak.

Ergo, erre csak azt lehet mondani, hogy tök normális.

Ne dőlj be a médiának, hogy minden tökéletlenséget el kell tüntetni, mert beleőrülsz a végén.

Próbáljon meg mindenki egészségesen élni, aztán meg van oldva minden. Hogy most ezen belül valakinek 19 vagy 25%-a a testzsírja, van-e striája, anyajegye, szeplője vagy pár pattanása, az tök mindegy.

A piros csíkok egyébként halványodni fognak. Mikor friss akkor piros, később sima heg lesz belőle, ami kevésbé látszik. Testápolóval, körömvirág krémmel kenheted, akkor hamarabb gyógyul.

2015. okt. 29. 12:28
 16/16 A kérdező kommentje:

Csodakrémekre sajnos nincs pénzem, se lehetőségem, hogy vegyek. De ha azt írtátok nem múlik el nem is pazarolnék rá :\

És köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)

2015. nov. 2. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!