Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tüntessem el a csíkokat?

Hogyan tüntessem el a csíkokat?

Figyelt kérdés

A combom belső részén és a fenekemnél lila csíkok jelentek meg. Az utóbbi időben sokat híztam/nyúltam,ez okozhatta. Most kicsit leszeretnék fogyni,ha sikerül eltűnnek a csíkok? Ha nem, mit csináljak? Kérlek segítsetek! A válaszokat előre is köszönöm! :) 13/L

(156cm és 65 kg vagyok)

2015. okt. 28. 20:44
1 2
 1/16 anonim válasza:
23%
Nekem is voltak,es a barátnőm ajánlott egy nagyon jó kr3met. Rossmannban lehet kapni asszem 1200 ft körül van de sokáig elég. Este kend be a csikokat és egy két múlva eltűnnek :) a krém neve :Eveline cosmetics,slim extreme 4D,professional intensely slimming+firming serum fitness
2015. okt. 28. 20:57
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
Sehogy nekem a combomon a csipönél honaljba az egész a vállam a hátam a karom körbe és a segem is olyan ugy 2 év alatt viszonylag kifehéredik ha izmosodsz kicsit majd mikor fehér lesz akkor majdnem teljesen eltünnik de teljesen sose fog
2015. okt. 28. 21:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Azok a bőr szakadásai, hegként örökre megmaradnak, striaként ismertek vagy terhességi és növekedési csíkként.
2015. okt. 28. 21:44
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
olvass utána: dermaroller, ezt a testen is lehet használni. Nekem a hasam csíkos a két terhesség miatt.Jövőhétre van időpontom bőrgyógyásznál, az arcomat fogja dermarollerezni, akkor akarom tőle megkérdezni, hogy pontosan milyen dermarollert vegyek testre, de hátha neten is találsz pontos infót.
2015. okt. 28. 21:45
 5/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Mondjuk 13 évesen még szerintem max. krémet használj:)
2015. okt. 28. 21:46
 6/16 anonim válasza:
1%
13 évesen ne aggódj emiatt szerintem. El fog múlni magától is. Hírtelen kezdtél el hízni? Általában akkor szokott ez előjönni.
2015. okt. 29. 03:14
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Jajj, ne vetítsetek már...

Soha nem fog elmúlni, a bőr alsó szöveteinek szakadása, azért lila, mert friss, id

ővel ki fog fehéredni és nem lesz könnyen észrevehető, de szike nélkül egy heg semmilyen kamu krémmel meg dermaroller hülyeséggel nem múlik el...

2015. okt. 29. 06:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az bizony ott marad, hiszen heg. Ahogy nőttél, híztál, szétszakadt a bőröd. Sokan szeretnék eltüntetni, sok okosságot hallhatsz, de hidd el, nem fog eltűnni nyomtalanul. Jó hír, hogy 1-2 éven belül szépen halványodik, normál helyzetben, pl. strandon, alig lehet majd észrevenni. Intim helyzetben meg nem zavar majd senkit, sokaknak van, terhesség után meg szinte mindenkinek. Ne aggódj, nem ez lesz életed problémája, de tudom, hogy most zavaró. (ennyi idősen nekem is tiszta lila volt a lábam) Figyelj, hogy ne hízz tovább, hogy ne szakadjon tovább a bőröd, de ennyit tudsz tenni. Persze krémet is használhatsz, ártani nem árt, de ne várj tőle csodát, nem fogja össze forrasztani.
2015. okt. 29. 08:07
 9/16 anonim ***** válasza:

Sajnos nem múlik el sohasem!

Ne hallgass a sok csodaszert ajánlóra. Sajnos sokan reklámozásra használják fel ezt az oldalt is.

Striának hívják, ahogy már írták. Halványodni fog, de elmúlni nem.

De ne aggódj, nagyon sok mindenkinek van! Sőt, nem nagyon van olyan ember, akinek ne lenne.

Nekem a fenekemnél van, mert hirtelen nőttem, 14 évesen már akkora voltam, mint most felnőttként. A csíkok annyira halványodtak, hogy pl. strandon másoknak fel sem tűnik.

A sima testápoló, hidratálás viszont fontos, mert ha kiszárad a bőröd, akkor kevésbé rugalmas és kevésbé tudja követni a tested változásait.

2015. okt. 29. 09:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Ki fog fehéredni, de elmúlni soha, kötőszöveti sérülésről van szó, hirtelen tágult a bőröd, ezért berepedt. A Rossmannos csodakrémmel is csak a pénzed költöd.
2015. okt. 29. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!