Hogyan tüntessem el a csíkokat?
A combom belső részén és a fenekemnél lila csíkok jelentek meg. Az utóbbi időben sokat híztam/nyúltam,ez okozhatta. Most kicsit leszeretnék fogyni,ha sikerül eltűnnek a csíkok? Ha nem, mit csináljak? Kérlek segítsetek! A válaszokat előre is köszönöm! :) 13/L
(156cm és 65 kg vagyok)
Jajj, ne vetítsetek már...
Soha nem fog elmúlni, a bőr alsó szöveteinek szakadása, azért lila, mert friss, id
ővel ki fog fehéredni és nem lesz könnyen észrevehető, de szike nélkül egy heg semmilyen kamu krémmel meg dermaroller hülyeséggel nem múlik el...
Sajnos nem múlik el sohasem!
Ne hallgass a sok csodaszert ajánlóra. Sajnos sokan reklámozásra használják fel ezt az oldalt is.
Striának hívják, ahogy már írták. Halványodni fog, de elmúlni nem.
De ne aggódj, nagyon sok mindenkinek van! Sőt, nem nagyon van olyan ember, akinek ne lenne.
Nekem a fenekemnél van, mert hirtelen nőttem, 14 évesen már akkora voltam, mint most felnőttként. A csíkok annyira halványodtak, hogy pl. strandon másoknak fel sem tűnik.
A sima testápoló, hidratálás viszont fontos, mert ha kiszárad a bőröd, akkor kevésbé rugalmas és kevésbé tudja követni a tested változásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!