Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tüntessem el a "csíkoka...

DeMoR kérdése:

Hogyan tüntessem el a "csíkokat" a "testemről"? 15/F

Figyelt kérdés

Heló !

Már jó pár éve vannak rajtam ezek a terhességi csíkokra hasonlító (erre hasonlít legfőképp) ..."csíkok" ! :/

Nagyrészt a vállamon,hónaljamon,hasamon,combomon vannak! Tehát miként,hogyan lehetne eltüntetni stb.. ezeket a "csíkokat" ..?!

A válaszokat előre is Köszönöm ! :)

2015. júl. 6. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek sajnos örökre ottmaradnak.
2015. júl. 6. 16:39
 2/4 anonim válasza:
100%

Szia. Énis ezzel a problémával küszködök. Ezek striák, azért alakulnak ki a test bármely pontján,mert esetleg túl gyorsan híztál,vagy fogytál. Nem bírta a bőröd a "tempót" és kirepedezik.

Nekem a combomon van rengeteg, de a csípőmön is van,és a mellemen is. Szégyenlem is,nagyon. Azt mondták nekem is hogy kenegessem tesápolóval,az megelőzi a többi repedést a bőrödön.

Vagy leeht kapni direkt striara krémeket.Amiktől halványabb lesz. Nagy csodát ne várj,eltüntetni teljesen biztos nem fogja,csak halványodik és fehér lesz,ami alig látszik.

Sajnos ha egyszer a bőröd megrepedt, azt "összeragasztani" nemtudja semmi.

Sok sikert.

17L

2015. júl. 6. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez elég zavaró lehet, hisz fiatal vagy. Hirtelen nőttél, vagy hiztál? Talán a napozás segit, vagy kapsz a gyógyszertárban krémet. Remélem irnak még neked jó tanácsokat. Azért ha egy bőrgyógyászt meg tudnál kérdezni, jó lenne. Ha nem sikerül, egy vigasztaló gondolatot szivesen irok majd neked.
2015. júl. 6. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
nem lehet eltüntetni
2015. júl. 6. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!