Hogyan tüntessem el a "csíkokat" a "testemről"? 15/F
Heló !
Már jó pár éve vannak rajtam ezek a terhességi csíkokra hasonlító (erre hasonlít legfőképp) ..."csíkok" ! :/
Nagyrészt a vállamon,hónaljamon,hasamon,combomon vannak! Tehát miként,hogyan lehetne eltüntetni stb.. ezeket a "csíkokat" ..?!
A válaszokat előre is Köszönöm ! :)
Szia. Énis ezzel a problémával küszködök. Ezek striák, azért alakulnak ki a test bármely pontján,mert esetleg túl gyorsan híztál,vagy fogytál. Nem bírta a bőröd a "tempót" és kirepedezik.
Nekem a combomon van rengeteg, de a csípőmön is van,és a mellemen is. Szégyenlem is,nagyon. Azt mondták nekem is hogy kenegessem tesápolóval,az megelőzi a többi repedést a bőrödön.
Vagy leeht kapni direkt striara krémeket.Amiktől halványabb lesz. Nagy csodát ne várj,eltüntetni teljesen biztos nem fogja,csak halványodik és fehér lesz,ami alig látszik.
Sajnos ha egyszer a bőröd megrepedt, azt "összeragasztani" nemtudja semmi.
Sok sikert.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!