Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hüvelykujjamon van egy tyúk...

Hüvelykujjamon van egy tyúk szem. Hogyan tűntessem el?

Figyelt kérdés
Tehát volt tyúkszem tapasz. Azt rakosgattam rá. Aztán az elején úgy nézett ki higy semmi. Elfogyott a tapasz. Aztán pár nap múlva eltűnt. Aztán ugyan ott kiújult megint. De már megvan megint vagy fél éve. Vett anyám tyúkszem tapaszt időközben. De nem használtam. El is tűnt. Nincs meg. Valami más megoldás? Arra gondoltam hogy egy sima sebtapasztrrátaknék majd körbetekerném szigetelőstalaggal hogy ne kapjon levegőt. Mert a tyúkszem tapasg is a levegőt zárja el nem? Vagy milyen házi megokdások lehetnek? Most már nagyon zavar. És minél hamarabb elakarim tűntetni.
2015. febr. 5. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
A kezed hüvelykujján van tyúkszem ? Ott inkább szemölcs szokott lenni. A tyúkszemtapasz lényege nem a levegő elzárása, hanem a benne levő szalicilsav, ami a bőrkeményedést felpuhítja.
2015. febr. 5. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Szemolcs van ott. Fagyaszto spre,vagy ha nagyon sulyos akkor sebesz le lezerezi
2015. febr. 5. 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Jobb kezemem a hüvelykujjamon van alul ahol fogok vele. Ahol hajlik attól kicsit lejjebb. Mikor valamire rámarkolok erősebben meg kell fogni akkor az utt fáj is. Elképzelhető, hogy ez szemölcs. Akkor valami sprayt kellene szerezni vagy tapaszt? Tapaszt raktam rá az első alkalommal azt erre most kiújult.
2015. febr. 6. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!