Hogy tüntessem el a hízási csíkokat?
Figyelt kérdés
Van rajtam fölös (kb. 10kg) de nem szeretnék fogyni (jól érzem magam így ). Évek óta tartom a súlyom (1-2kg eltérés ált. van) de vannak hízási csíkjaim (régebben ducibb voltam akkor jöttek elő de fogytam 10kg mégse tűntek el) tornázgatok mikor időm és kedvem van de nem tűnek el mit lehet vele csinálni?2014. máj. 22. 14:56
1/4 anonim válasza:
Semmit, majd elhalványodik. Ezek a csíkok tulajdonképpen hegek. A bőr nem bírt nyúlni ezért kirepedt. Csak az idő segít rajta.
Ha megnyugtat: mindenkin vannak, mert hirtelen kamaszkori nyúláskor is kialakulnak.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod :)
2014. máj. 22. 15:41
3/4 anonim válasza:
Ha már fehérek, akkor az a végleges állapotuk, örökre megmaradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!