Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Karácsonyig le fogyhatók 5-6...

Karácsonyig le fogyhatók 5-6 kg -t? 163 cm és 58 kg vagyok! Szerintetek nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 06:24
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Simán
2015. okt. 28. 06:44
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Inkább írni tanulj meg, ne bromságokkal foglalkozz!
2015. okt. 28. 07:12
 3/9 anonim válasza:
38%
58 kiló az teljesen normális. -.- És különben is, ha lefogynál, karácsonykor újra felszednéd szóval...
2015. okt. 28. 08:09
 4/9 Hondás Peti válasza:
Esélytelen
2015. okt. 28. 09:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Még csak simán sem vagy kövér, már az én fogalmaim szerint, ahol nem duci valaki 2 kiló plusszal és dagadt öttel, mint egyes tiniknél és minden apró hájpacnitól sokkot kapó felnőtteknél...

Simán fogyhatsz ennyit, ha odateszed magad, de semmi nem történik, ha kevesebbet fogysz vagy akár semennyit.

Hacsak nem a párodnak akarsz tetszeni pucéron, meg se látszik pár kiló, s nem is érdekli a rokonaidat annyi, amennyiben normálisak s nem azok, akik mások apró hájpacnijaira vadásznak...

Egy jobb életmódra váltás viszont szinte mindenkinek jót tesz, azt ajánlom :)

2015. okt. 28. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

persze hogy sikerülhet:) csak ne egyél kenyeret, tésztát, pékárukat semmi édesség és semmi cukros üdítő.

egyébként én 168cm és 56kg szintén kövérnek érzem magam:(

2015. okt. 28. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Nemtudom ki és miért pontozott le....szánalom
2015. okt. 28. 16:25
 8/9 anonim válasza:
Szerintem tűzz ki először 1-2 kilót, aztán ha az sikerül, utána emeld magasabbra a lécet, és tervezd meg a napjaidat ennek tükrében. Sok sikert!
2015. okt. 28. 19:58
 9/9 anonim válasza:
Nem írtad az életkort, az is számít a kérdéseidben. Előző voltam.
2015. okt. 28. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!