Vékonyka lányok, ti mit esztek egy nap, hogy formában maradjatok?
Figyelt kérdés
Azokat kérdezem, akik nem genetikailag vékonyak.2015. okt. 25. 20:58
1/8 anonim válasza:
Én mindent eszek, amit éppen kívánok. Ha feljön egy-két kiló, akkor odafigyelek, hogy kisebb adagokat egyek és kevés édességet.
2/8 anonim válasza:
minden étkezésnél annyi zöldséget vagy gyümölcsöt,amennyi egyéb fajtájú ételt összesen.
3/8 anonim válasza:
Amit megkívánok, pékárú napi szinten, tej is gyakran, gyümölcs-zöldség, hús; formában tornával tartom magam.
4/8 anonim válasza:
2: Ez tetszik!
És fogytál is ilyen módon valaha?
5/8 anonim válasza:
Reggel: májkrémes kifli, kicsi sajttal
Ebéd: szelet hús, párolt zöldség, savanyúság
Vacsora: három db főtt tojás, kis ketchuppal.
Közben, ha megéhezek: alma
6/8 anonim válasza:
Sok levest , zöldségeket és salátákat korlátlanul nasinak héjas szotyit szoktam enni mert sokáig tart és nem annyira hízlal .
7/8 anonim válasza:
4: nincs szükségem fogyásra,de soha nem híztam még meg( jelentősen..A vasárnapisokfogásosnagyiféle ebédek azért 1-1 kilót rám dobnak,de keddre már újra a régi minden :D)
8/8 anonim válasza:
7-es és 2-es vagyok
persze a súlyomban az is közre játszik,hogy sosincs itthon chips meg ilyenek,anyukám is egészségesen főz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!