Mit ajánlanátok amit bűntudat nélkül rágcsálhatok napközben?
répa, és egyéb zöldségek. pl zeller
vagd fel csíkokra. egyébként zöldség chipset is lehet csinálni, én padlizsanbol szoktam. nem 0kcalos,de jobb mint a bolti szerintem.
Lehet, hogy sokan tanácsolják, de vágj fel zellert, répát, uborkát stb... csíkokra. Ehhez készíts egy joghurtos, citromos, zöld fűszeres mártogatóst, és rágcsáld azzal.:) De másmilyen ,,szószt" is készíthetsz, pl, chiliset (jobb, mint a boltban árult Dip-ek, mert te csinálod, tudod mit teszel bele), de jó ötlet a zöldség chips is. Azt is percek alatt el lehet otthon készíteni, én próbáltam zellerből, de répából sőt céklából is biztos finom, fűszerezni meg ízlés dolga.:)
A gyümölcsök se rosszak, főleg alma, kiwi, mandarin, narancs, a banánnal és a szőlővel vigyázz inkább, azt kevesebbet.
Mikor vizsgaidőszakom van, és nekem is nassolhatnékom van, nekem be szokott válni, hogy délelőtt készítek egy turmixot (mindig variálom milyen gyümölcsből): kiwi, mangó, barack, egy kevés banán, vagy épp fagyasztott málna, eper, áfonya és ezt kevés zsírszegény joghurttal. Édesíteni én egyáltalán nem szoktam, de pici édesítőszer belefér, ha te jobban szereted úgy, pláne ha nem az a cél feltétlen, hogy full egészségmánia, hanem a fogyás elsősorban.
A lényeg, hogy nekem az ilyen turmixok energiát adnak, és feltöltenek vitaminokkal is, és nem vágyom az édességre, nassolásra tanulás közben.:) Szerintem kísérletezz te is!Minden jót!:)
Kevés aszalt gyümölcsöt, vagy olajos magvakat. Csak ne sokat.
Próbálj meg több folyadékot inni és moss sűrűn fogat, a friss mentolos íz egy ideig tényleg arra késztet, hogy ne együnk.
Írták itt a zöldségeket, meg a mártogatóst. Nem tudom, a te szervezeted hogy reagál, de az enyém nem az elvárt módon: még ha sokat eszek is belőlük, kb. negyed órán belül olyan éhes leszek tőlük, hogy a falat kaparom.
Még ha semmit nem nassolok, ennél az is jobb. A friss, savanykás gyümölcsök is ilyen hatással van rám.
Úgyhogy nálam a zöldségmártogatós és a friss gyümölcs esetleg főétkezés mellé megy, nass ügyileg tiltólistán vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!