Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elmúljon ez...

Mit tegyek, hogy elmúljon ez a bűntudat?

Figyelt kérdés

Sikerült elérnem (többé kevésbé) azt az alakot, amit szerettem volna úgy, hogy picit jobban odafigyeltem, mit eszek és sokat mozogtam, viszont most, ha már egy picit többet eszek egy nap a kelleténél (legyen az bármi: gyümölcs, hús, akármi) vagy ha édességet eszek, olyan bűntudat kerít hatalmába, hogy hihetetlen, mintha egy lovat ettem volna meg

hogy szabadulhatnék meg ettől a bűntudattól? régen bűntudat nélkül, boldogan ettem ezeket, most meg alig merek ilyet enni,(vagy sokat enni) mert utána szörnyű bűntudatom lesz

mit tehetnék?

2015. júl. 2. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Menjél el pszichológushoz. Nálam így kezdődött az anorexia - mint sok más embernél -, és 38 kilóig mentem le.
2015. júl. 2. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Tereld el a figyelmedet a gondolatokról.
2015. júl. 2. 21:36
 3/5 A kérdező kommentje:
igyekszem, ha továbbra sem múlik, akkor viszont meglátogatok valakit :)
2015. júl. 2. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Saját akaraterődön múlik minden, hogy le tudod-e győzni ezt a rossz dolgot vagy sem. Miért lenne bűntudatod? Egyél bátran mindig mindenből, amit csak megkívánsz, utána majd lemozgod. :) Azért van bűntudatod, mert egyes dolgokat megvonsz a szervezetedből, amit mondjuk a szervezeted szívesen elfogyasztana.

Legyen annyi akaraterőd, hogy elfelejted ezt a bűntudatos butaságot. Mozogj sokat rendszeresen továbbra is, és akkor ezzel el tudod feledtetni, tulajdonképen el tudod magaddal hitetni, hogy úgyis lemozgod, akkor minek legyen bűntatod, azért mert megettél pl. egy szelet sütit. :)

Légy erős és kitartó, ha valamit nagyon akarsz, akkor azt simán meg tudod csinálni! :)

2015. júl. 2. 22:49
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! :))
2015. júl. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!