Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Iskolába járó dagi lányok ti...

Szandi112269 kérdése:

Iskolába járó dagi lányok ti úszáson nem szégyenlitek a testeket? Ha nem akkor hogy csináljátok. Tanács kéne.

Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 20:47
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szerintem ez egyén függő. Én pl 181 cm vagyok és 73 kiló,mégis eléggé szégyenlősen megyek úszni, nem vagyok magammal megelégedve.
2015. okt. 20. 23:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Voltam annyi, mint Te. Engem igazából nem mások véleménye érdekelt sosem, hanem a sajátom és főleg az egészségem. Csak sokáig nem tudtam, hogyan fogyhatnék. Amikor kezdtem rájönni, akkor nekifeküdtem s még nem fogytam le teljesen, de be fogom fejezni. Jogosan érzed, hogy az alakod nem megfelelő, de amennyire tudod, ne pörögj rajta, az semmire se jó, hanem tégy érte, hogy megváltozz! Elsősorban magad miatt, persze az is fontos, hogy mások szemében milyen vagy.
2015. okt. 20. 23:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el az a fontos! Ez még azért mindig nem az a kategória, hogy életveszélyes szint, bár tény, hogy nem árt ha változtatsz ezen. Nem csak az esztétikumok miatt, hanem az egészséged érdekében, mert most még mindig könnyebb lesz elcsípni a dolgot, mint 5-10 , vagy több év múlva még több súlytöbblettel küzdeni. Sok sikert!

Én nagyon megértelek, hogy nem vagy emiatt boldog, viszont tényleg egyénfüggő, ki mennyit bír magán elviselni, amivel még jól érzi magát emberek között, fürdőruhában. Én pl. 60 kilósan borzalmasan érzem magam, a 173 centihez, és sajnos 57 kilósan se volt sokkal jobb a helyzet. Ez van, de én testképzavaros vagyok, mindenki szerint és egy kicsit evészavaros, szóval az én hülyeségem miatt ne keseredj el!

2015. okt. 20. 23:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Az meg nem jutott eszedbe hogy le kellene fogyni?

Ez a legjobb tanacs amit kaphatsz.

2015. okt. 21. 07:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is dagi voltam (162/65) utáltam átöltözni is, az úszást meg mikor lehetett ellógtam, mikor mégis átöltöztem, amíg lehetett csak takargattam magam. Az segített a kompenzálásban, hogy én voltam az egyik legjobb úszó az évfolyamon.

Velem szemben ott volt az egyik legjobb barátnőm, aki 173/110 körül mozgott akkoriban, tökéletesnek és szexinek látta magát.

Azóta mindketten fogytunk, ő azt hiszem 80-90 kiló körül van, én 52 vagyok, de fogyni szeretnék még.

Neked is ezt ajánlom, sportolj és étkezz egészségesen.

2015. okt. 21. 10:16
 16/16 anonim ***** válasza:

De beteg vagy kérdező!

Tehát arra vársz, hogy valaki, azt mondja, hogy "nem, nem is vagy dagadt, menj a többi ember közé"

Ha üldözési mániád van, akkor az évekkel később is az lesz!!!

Most mire is vársz választ????

Ja, hogy:

"Nem, te nem vagy dagi, bár 90 kg vagy és 120 cm és 14 éves, de ne foglalkozz a többiekkel"????

Tényleg nem értem a kérdést.

Max a válaszolókat ugrasztod egymásnak. Köszi!

2015. okt. 21. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!