Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek éhes?

Mit tegyek, hogy ne legyek éhes?

Figyelt kérdés
jövő hét végén esküvőre megyek, és bele kéne férnem a ruhámba, amihez kb 3-4 kgt kellene fogynom! lehet, hogy káső elkezdeni, de szeretnék valamit amivel 1,5 hét alatt ennyit lehetne fogyni.Nem zavar,ha később visszajön!Nektek volt már ilyen?
2010. márc. 16. 20:04
 1/3 anonim válasza:

egyél soksok zöldséget és almát! rendkívűl laktató, bár egy hét alatt ez a 3-4 kg...:S nemjó 5let

de sok sikert!:)

2010. márc. 16. 20:08
 2/3 A kérdező kommentje:
tudom én is... és mennyit igyak? ha túl sokat (pl 5-6 liter)víz iszok meg egy nap az már káros?
2010. márc. 16. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:

ha annyi vizet megiszol az valóban káros lehet ugyanis a nátriumszinted nagyon leesik és elájulhatsz. folyadéknak ihatsz 100%os gyümölcslét is. igaz tartalmaz cukrot de abban a formában könnyebben feldolgozza a szervezeted mint pl. a kristálycukrot a teában.

4-5- kiló egy hét alatt.. elég veszélyesnek és lehetetlennek hangzik. énse tudok jobbat minthogy egyél zöldséget gyümölcsöt joghurtot és inkább sokszor egyél akkár 2 óránként is mint nagy adagokban így remélhetőle szűkül a gyomrod

az esküvőn viszont majd figyelj oda ott mindig jó a kaja de ha egy hetes koplalás után elkezdesz mindenből enni akár kicsit is meg alkoholt inni könnyen hányás hasmenés lehet a vége

a helyedben én szereznék inkább egy új ruhát. én esküvőkre mindig valami lezser ruhába megyek hogy végigkóstolhassam a menüt

2010. márc. 16. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!