Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony, de zsíros. Mit tegyek?

Vékony, de zsíros. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy hiába vagyok vékony és hiába jó a súlyom a magasságomhoz, mert zsíros, löttyedt vagyok. Jelenleg a BMI-m 18,83, tehát nomrál. A hasam lapos, viszont a fenekem és a combom nagyon-nagyon löttyedt, narancsbőrös, illetve integetőizmom is van. Sportolni nem szoktam, egészség-, ill. rendszertelenül étkezem. Szeretnék változtatni, azonban nem tudom, hogy hogyan kellene elkezdenem. Kollégista vagyok, tehát menzás kaján és mindenféle egészségtelen dolgon élek, szóval, ha a nasit kiiktatom, a menza akkor is marad. Szerintetek mit tegyek? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! 16/l

2015. okt. 16. 21:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

77%-os légyszíves ne terjeszd már a hülyeséget

a testépítők nem azért esznek csirkemellet, mert az egy divatos hóbort, hanem, mert ft/g fehérje arányosan nincsen olcsóbb

"a kolbászod amit eszel gyakorlatilag vágóhídi hulladék, nem is az az első, hogy nem éri meg, ráadásul a fele zsír meg kötőszövet (kollagén) nagyon nem teljes aminosav térképű

de egyed a több kiló kenyeredet... retardált"

Kolbász: Itthon töltjük szarvasból...

Kiló kenyér: Teljes kiőrlésű, itthon sütjük...

Ennyit rólad.

2015. okt. 18. 11:44
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

biztos nagyon egészséges szarvaskolbászt zabálni :) úgyhogy csak nyugodtan

csak másoknak légyszíves ne adj tanácsokat, mert nagyon nem értesz láthatóan az egészséghez

2015. okt. 18. 14:05
 23/31 anonim ***** válasza:

érdekes én 18éves koromig menzás kaján éltem,10körül megettem egy büfés szendvicset,(zsemle+vaj+parizer) néha kettőt,ha nagyon éhes maradtam. 2kor a menzás ebédemet elfogyasztottam azután mivel szüleimtől már külön laktam estére egy meleg szendvicset ettem,néha egy sport szelet is lecsúszott nap közben. ezzel az étrenddel nem ,hogy nem híztam,de én voltam a legvékonyabb lány,olyan alakom volt,hogy azt bárki megirigyelné,magazinokban se sok olyat látni.Attól még soha senki (egészséges ember) nem hízott el,hogy menzás kaját evett. Úgy beszéltek mintha 2000kalóra lenne benne. főleg most,hogy egsézségesebbé is tették nem hiszem ,hogy ez lenne a gond.sokkal inkább arról van szó,hogy mellé rengeteg édességet, esetleg chipset?eszik a kérdező nulla sport mellett. Én emellett jártam táncolni és ennyiben ki is fulladt minden sport tevékenységem.

Érdekes módon gimi után elkapott a testépítős láz,normálisan kezdtem el enni,edzeni és bár izmos lettem és híztam is,nekem nagyon nem jön be a dolog.sok lány elkezdi ezt az életformát és elveszti a nőiességét szerintem. majd előkeresek egy képet,hogy megmutassam miről beszélek.

2015. okt. 18. 14:20
 24/31 anonim ***** válasza:
33%
amit egyébként rohadtul nem a menzakajának, hanem a genetikádnak köszönhettél, és mivel azt mondtad, hogy te voltál a legvékonyabb lány gondolom voltak nálad vastagabbak is hasonló koszt mellett
2015. okt. 18. 15:03
 25/31 anonim ***** válasza:

"biztos nagyon egészséges szarvaskolbászt zabálni :) úgyhogy csak nyugodtan "

Biztos egészségesebb a széttápozott, több ezer másik csirkével összezsúfolt, tablettázott, mesterségesen tartott, kínzott állat húsát enni. A szarvas kint szalad az erdőben.

2015. okt. 18. 16:21
 26/31 anonim ***** válasza:

Manapság nagy divat lett az együnk egészségesen ergo csirkemell,zab,tojás,rizs,hal minden ami természetes, nulla liszt,nulla cukor,nulla adalékanyag.napi 5 étkezés,járj kondizni ,az izmos a szép stb.

Na már most ezzel az a probléma,hogy ez mind szép és jó,de valljuk be őszintén erre senki sem képes!!még a profi testépítők is a verseny után rögtön pizzát esznek vagy éppen mekis kaját.

Látszik mire képes a média ,meg ez a töménytelen reklám,mert lehurrogjátok azt aki kolbászt eszik,az már biztos egy zsírdisznó ,és egészségtelenül él!. A menzás kaja meg ördögtől való,hizlaló.

És a legviccesebb amikor a genetikára fogjátok,hogy ő meg ő meg ő azért nem hízott el ilyen meg olyan étel mellett mert jó a genetikája.Nem! én elárulom,nem kellene annyit a kajával foglakozni,akkor egyél amikor a szervezeted jelez,hogy éhes vagy,és azt amit megkívánsz!néha mozogj valamit ,de csak akkor ha szívből csinálod azért mert szereted és nem azért,mert jaj le kell adni azt a plusz kilót.Ennyi a titok és soha nem lesz gondod a súlyoddal.

Nyugodtan meg lehet enni azt a szendvicset vagy a menzás kaját nem ettől fogsz elhízni az már tuti! Ha erre fogja bárki is az csak takarózik egy újabb kifogással.

2015. okt. 18. 17:16
 27/31 anonim ***** válasza:
senki nem állított ilyet... csak látod 77% is mérget merne venni rá, hogy a tej és a szarvaskolbász az egészséges...
2015. okt. 18. 17:43
 28/31 anonim ***** válasza:
Mert a tápozott csirke az igen. Napi 5 étkezés hülyeség amúgyis. Én megeszek annyit egy evésre, ami egy átlag kondisnak kettő vagy három. Nektek meg még tápkieg is kell. Bezzeg az is egészséges, holott egy rakat természetellenes eljáráson megy keresztül, meg van benne 200 tartósítószer.
2015. okt. 18. 18:04
 29/31 anonim ***** válasza:

"Biztos egészségesebb a széttápozott, több ezer másik csirkével összezsúfolt, tablettázott, mesterségesen tartott, kínzott állat húsát enni. A szarvas kint szalad az erdőben."

Ezt hagyjuk már. Mondd azt, hogy neked az elveidet sérti, de ne az egészségre hivatkozz. Agrármérnökként végeztem, az a csirke amit ketrecben tartanak nem egészségtelenebb a szabadon szaladgáló szarvaskánál. Nagyon szigorú törvények vannak az állattartásban, meg van adva mennyi állatot lehet tartani négyzetméterenként és ezt már ellenőrzik is elég szigorúan. Ha nem a füstös Karcsitól veszel a sikátorba csirkét, akkor a bolti legalább annyira egészséges, ha nem egészségesebb, mint, amit Juli néni a kis kertjében kitudja mivel etet és min tart. Ráadásul ugye nem hiszed, hogy Juli néni be fogja vizsgálni szalmonellára a tojásait, egyebekre a csirkéit? Mert nagy üzemben ez is kötelező előírás, akár csak a tápok bevizsgálása. Úgy beszélsz mintha a táp valami nem is tudom milyen radioaktív szer lenne, miközben az átlag baromfi keveréktápok aminosavakat, fehérjét, vitaminokat és nyersrostot tartalmaznak. Természetes anyagok, csak épp úgy vannak beállítva az összetevő arányok, hogy az az életkortól, felhasználástól függően megfeleljen az állatnak. Sokkal ellenőrzöttebb, mint az otthon moslékkal etetett állatoké. A kínzás részre már nem is akarok kitérni. Biztos van olyan telep, ahol túlzsúfolják az állatot, de a legtöbb helyen, ami betartja a törvényt nem. Nem szabadna általánosítani. Aki nem ért hozzá, lehet azt mondja kicsi neki a hely, de egy eleve ilyen körülmények között nevelt állatnak az előírt méretű ketrec tökéletes.

2015. okt. 19. 16:27
 30/31 anonim ***** válasza:
"..holott egy rakat természetellenes eljáráson megy keresztül." Mire gondolsz?
2015. okt. 19. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!