Vékony, zsíros testalkatra mit ajánlanátok?
Milyen mozgást, diétát ajánlanátok?
Izmosodni szeretnék, mert semmi izom nincs rajtam, viszont mindenem zsíros és narancsbőrös. Kg-ra nem vagyok sok, 170cm-hez 55 kg. De ez mind zsír. Kezdjek el izmosodni? de attól elvileg nem tűnik még el a zsír...
24/l
A legjobb zsiregeto az izom. Vagyis ha hasznalod az izmaid, akkor azok cserebe zsirt fognak neked egetni:)
Nem lesz bodybuilder alakod, attol ne felj.
Ha nincs lehetoseg terembe jarni, akkor csinalj fekvotamaszt, szerezz be egy huzodzkodo rudat, guggolas, kitores, felules.
Mar reg abbahagytam a kondiba jarast es az otthon vegzett gyaksikkal sokkal tobbet haladtam az utobbi 3 honapban mint amig kondiba jartam evekig.
A mennyiseg nem szamit, a minoseg a fontos. (az izmaid amugy sem tudnak szamolni). lassan es szabalyosan vegezd a gyaksikat. az intenzitas a fontos es hogy elfaradj a vegen. Lehetoleg minel jobban kifaradj, erezd ugy hogy tobbet mar nem tudsz csinalni. Ilyenkor az izmaid sokkot kapnak es megerosodnek, hogy legkozelebb jobban tudjanak teljesiteni.
A kezdeti izomlaz elofordul, nem kell megijedni. Ilyenkor azt az izomcsoportot pihentesd masnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!