Mekkora lógó bőr és mennyi idő után húzódik vissza?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, 20-25 kg fogyás után, 16 éves korban.2015. okt. 12. 06:47
1/8 anonim válasza:
Nekem 20 kg os fogyásom volt hasamon semi bör nem maradt 18 évesen karomon van 1 kevés + bör de legalább nem reped szét ha nö
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval az gáz, ha 18 éves vagyok, de még mindig mindenhol lóg a bőröm?
2015. okt. 12. 07:39
3/8 anonim válasza:
Fel kell varatni ha 2 alatt nem ment visza nem is fog
4/8 A kérdező kommentje:
De nem tűnik olyan soknak, hogy ne jöhetne rendbe, ezért nem értem... Műtétet biztos nem fogok bevállalni.
2015. okt. 12. 09:41
5/8 anonim válasza:
pedig a fiatal bor az meg rugalmas, meg visszahuzodhat, sok folyadekfogyasztas meg talan koffeines gélek segitsegevel, bar nem értek hozza, en 30eves vagyok eddig 6,5honap alatt leadtam 23kilot es nekem szerencsere nem nyult meg a borom, lehet genetika, vagy en tobbet edzettem mint te es nem koplaltam, nem tudom mi lehet a titok
6/8 A kérdező kommentje:
Én se koplaltam, edzés mellett ment le a fölösleg és kb. 1-2 év alatt, fokozatosan. Nagyon sok vizet iszom, testápolóval meg ilyenekkel mindig kenem magam.
2015. okt. 12. 11:25
7/8 anonim válasza:
genetika. láttam csajt, egy hónap alatt koplalt le 20 kilót, azóta se jött vissza, és semmi csík vagy lógás...bekaphatjaaahátnaaa :)
8/8 anonim válasza:
Egy hét alatt is lehet 10kg ot fogyni zsebkendö evéssel de az most jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!