A kirepedt bőr vissza húzódik?
Figyelt kérdés
Duci vagyok,és elkezdtem fogyókúrázni, és sportolni, és eléggé ki van repedve a bőr a hasamon. (ún. terhességi csíkok)2010. jún. 22. 22:59
1/10 anonim válasza:
nekem is ugyanez a problémám, nekem egyszer egy fogyiközpontban azt mondta egy elvileg hozzáértő, hogy ezek sosem tűnnek már el, nem olyan mint a narancsbőr, hogy valamennyire kezelhető, de ha valaki tud mást, ami tuti, annak én is nagyon örülnék!
2/10 anonim válasza:
vannak rá krémek, amik eltüntetik..... elvileg..
3/10 anonim válasza:
infraszauna állítólag segít. meg a dm-ven vagy rossmanba vannak terhességi csíkok elleni krémek, azok sztem vmit tudnak rajta segíteni
4/10 anonim válasza:
mellesleg annyira nem drágák, ha a saját márkát veszed (nem garnier meg loreal meg ezek)
5/10 anonim válasza:
Szia! Nekem is vannak, de veseproblémák miatt már kamaszkorom körül elkezdődött, és híztam is pár évvel később, akkor folytatódott... Van aki erre hajlamosabb, van akinek 120 kilósan is egyenletes, csíkmentes a bőre, irigylem is. Szerintem eltüntetni őket nem lehet, viszont azt tapasztaltam, hogy ha barnább a bőröm, nem látszik, talán a napfény is jót tesz nekik, ezért sokat napozok.
6/10 anonim válasza:
Eltüntetni teljesen nem lehet..
Max halványítani.
Ismerek olyat, akinek ezek a csíkok még pirosak is néha :S Hát, nem szép.
De ha lebarnulsz sokkal jobbak lesznek.
7/10 anonim válasza:
első vagyok, rajtam néhol pirosak is. :((( tök gáz. :(
8/10 anonim válasza:
Ja, krém kell rá, meg majd elhalványodnak, és vékonyodnak.
Én is híztam elég rövid idő alatt 6kg-t, és most nekem is elég szép a bőröm... Kb teljes hosszában a belső combomon tisztára olyan, meg a csípőmön.:S:S
De nem baj, bízom benne, hogy majd teljesen elmúlik, bár mondják, hogy nem fog. De reménykedem.:)
9/10 anonim válasza:
Szerintem a fent leírtakat(krémek,szanuna,méregtelenítés,diéta)mind egyszerre kell csinálni mondjuk néhány hónapig,mert ez nagyon makacs dolog,és valóban az az átka,h nem tűnik el teljesen,de el lehet halványítani az biztos.Én így csináltam,igaz,rajtam nem volt sok,és nagyon örülök,h ennyit is elértem.De külön-külön nem használ semmi.Mint halottnak a csók.
10/10 anonim válasza:
Plasztikai sebész mondta, hogy a striák nem tűnnek el, ha már kialakultak, mert a bőr ott már HEGszövetet képez, ami sosem múlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!